29 / 04 / 2024

Kahramanmaraştaki 8 tesisin temeli atıldı

Kahramanmaraştaki 8 tesisin temeli atıldı

DSİ Kahramanmaraş 20. Bölge Müdürü Mevlüt Aydın da Adatepe Barajı'nda gerçekleştirilen ve toplu temel atma programında yer alan yatırımlara ilişkin bilgiler verdi. Konuşmalarından ardından, 364 milyon değerindeki 8 tesisin temeli atıldı.

Depremde yıkılan binalar için kritik rapor: Kamu görevlileri 'asli kusurlu' sayıldı!

6 Şubat depremlerinin üzerinden bir yıl geçti ve ilk defa Konya Teknik Üniversitesi tarafından Kahramanmaraş'taki Palmiye ve Hamidiye siteleri için hazırlanan bilirkişi raporlarında kamu görevlileri "asli kusurlu" sayıldı.

Kahramanmaraş'taki 10 bin konutluk Kentsel tasarım projesine yeni alanlar eklenecek!

6 Şubat tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş depremlerin ardından, şehirlerdeki konut ve iş yeri inşaatları tüm hızıyla sürüyor. Peki 10 bin konut ve iş yerini kapsayan "Kentsel tasarım projesi"nde son durum ne?

İzmir Konak'taki 8 bin 181 metrekarelik arsaya 651 milyon 500 bin TL'lik teklif!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’nın satışa çıkardığı İzmir’deki ticari alana 651 milyon 500 bin TL'lik teklif yapıldı.

İstanbul için flaş deprem açıklaması: Kahramanmaraş'taki gibi bir deprem burada da olabilir mi?

Yalova Çınarcık'ta meydana gelen 4.1 büyüklüğündeki depremin ardından, uzmanlar tek tek açıklamalarda bulundu. Peki bu deprem, büyük depremi tetikler mi? Uzmanlar ne diyor? İşte ayrıntılar...

Kahramanmaraş'taki 4 bin 800 konut ay sonunda teslim edilecek!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanı Ömer Bulut yaptığı açıklamada şehirde 4 bin 800 konutun bu ayın sonuna kadar teslim edileceğini söyledi.

Kahramanmaraş'taki Vali Saim Çotur Kaplıcası 3 yıllığına kiraya verilecek!

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş'taki Vali Saim Çotur Kaplıcası'nı 3 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu kiralama ihalesi 20 Aralık tarihinde yapılacak.

Kentsel dönüşümle yeniden inşa edilen bina depremde 44 can aldı!

Kahramanmaraş'taki 6 Şubat deprem felaketinde 44 kişinin hayatını kaybettiği Said Bey Apartmanı'nın 2015 yılında depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle kentsel dönüşüm doğrultusunda yıkılan binanın yerine yapıldığı öğrenildi.

OHAL ilan edilen illerdeki yükseköğretim öğrencilerinden katkı payı ve öğrenim ücreti alınmayacak!

Kahramanmaraş’taki depremler yüzünden, kendisi veya ailesi OHAL ilan edilen illerdeki üniversite öğrencilerinin ve OHAL bölgesinde örgün öğretimini sürdüren öğrencilerin, öğrenim ücreti ve katkı payının devlet tarafından karşılanmasına ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Urla'da arazi almak isteyenlere müjde! Karayolları Ovacık'taki 8.753 metrekarelik araziyi satıyor! 

İzmir Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü, İzmir Urla'da arazi satıyor. Peki İzmir Urla'daki arazinin satış ihalesi ne zaman? İşte ayrıntılar...

Kahramanmaraş Afşin'de 'Yerinde Dönüşüm Projesi'nin ilk temeli atıldı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca depremlerden etkilenen şehrin ayağa kaldırılması ve afetzedelerin konutlarına kavuşmaları için hayata geçirilen Yerinde Dönüşüm Projesi'nin Kahramanmaraş'taki ilk temeli Afşin'de atıldı. İşte ayrıntılar...

Kahramanmaraş'taki depremde zarar gören yetiştiricilere büyükbaş hayvan desteği müjdesi!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Kahramanmaraş'taki depremde zarar gören yetiştiricilere büyükbaş hayvan desteği müjdesi geldi. Paylaşılan bilgiye göre, Dulkadiroğlu ilçesindeki 40 yetiştiriciye 130 büyükbaş hayvan dağıtıldı.

Kahramanmaraş'taki 10 bin konut kış gelmeden sahiplerine teslim edilecek!

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer yaptığı son dakika açıklamasında şehirdeki 10 bin konutun kış gelmeden depremzede hak sahiplerine teslim edileceğini söyledi.

44 kişiye mezar olmuştu! İşte Kahramanmaraş'taki Saitbey Sitesi’nin 'intihar' gibi bilirkişi raporu!

6 Şubat tarihindeki depremlerde Kahramanmaraş'ta yıkılan ve 44 kişiye mezar olan Saitbey Sitesi'nin bilirkişi raporunda imar suçu ortaya çıktı. İşte o rapordaki detaylar...

Kahramanmaraştaki 8 tesisin temeli atıldı Haberi

Kahramanmaraştaki 8 tesisin temeli atıldı

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, "Dikili bir ağacı olmayanların ve bütün işleri konuşmak olanların bu hizmetleri anlamasını bekleyemeyiz. Recep Tayyip Erdoğan'ı anlamalarını hiç bekleyemeyiz" dedi. Ünal, Kahramanmaraş Göksun ilçesi Karaömer Mahallesi'nde Adatepe Barajı'nda gerçekleştirilen toplu temel atma töreninde yaptığı konuşmada, AK Parti iktidarından önce devletin yatırım yapamadığını söyledi. Devletin eskiden yatırım bütçesinden ne sağlığa, ne eğitime, ne ulaştırmaya, ne de su işlerine yatırım yapacak miktarı bulamadığını, yatırım yapmak için IMF'nin Türkiye raportörlerinin çantasının peşinde gezen bir Türkiye'nin bulunduğunu dile getiren Ünal, "Yani bir IMF raportörü Türkiye'ye geldiği zaman, Başbakan'ın konuşmalarından önce bu raportörün konuşmaları medyada gündem olurdu. Niye biliyor musunuz? Çünkü biz ekonomik olarak son derece zayıf bir ülkeydik. Siyaset kurumu güçlü değildi. Siyaset kurumu vesayet altındaydı." Milletin...