02 / 05 / 2024

Karmod tanzanya

Karmod tanzanya

Karmod, Afrika'nın güney batısındaki Saza şehrindeki altın madeninde çalışan işçilerce kullanılması amacıyla şantiye yapıları oluşturdu...

Türk müteahhitler bugüne kadar Tanzanya'da 6,4 milyar dolar değerinde 14 adet proje üstlendi!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Türk müteahhitlerin şu ana kadar Tanzanya'da 6,4 milyar dolar değerinde 14 adet proje üstlendiğini açıkladı. İşte Yılmaz'ın o açıklaması...

Çok katlı binalardan kaçanlar çelik ev alıyor! Çelik evlere talep gittikçe yükseliyor!

Karmod Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çankaya, vatandaşın çok katlı evlerden kaçtığını ve çelik evleri tercih ettiğini açıkladı.

Depremler vatandaşın konut tercihini değiştirdi! Çelik evlere talep artıyor!

Deprem sonrası vatandaşların konut tercihlerinin değiştiğini ve çelik evlere taleplerin arttığını açıklayan Karmod Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çankaya önemli açıklamalarda bulundu.

Tatilcilerin yeni konut tercihi hazır konteyner ev!

Karmod Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çankaya, konteyner ev modelinin son dönemde tatilciler tarafından ikinci konut tercihi olarak değerlendirildiğine vurgu yapıyor. 

Konteyner ve prefabrik evlerde yüzde 1 KDV fırsatı!

Kahramanmaraş depremlerinden sonra prefabrik ev ve konteynerlar yoğun talep aldı. Karmod 1 KDV uygulaması nedeniyle son günlerde yoğunluğun arttığını belirtti.

Karmod'dan KKTC'deki lüks villa projesi için konteyner şantiye binası!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Karmod, KKTC'de hayata geçirilecek olan lüks villa projesi için için konteyner şantiye binası kurdu. Konu ile ilgili olarak paylaşılan son dakika detaylarına göre konteyner şantiye binası, lüks villa konut projesinin inşası süresince kullanılacak.

Karmod Ukrayna’daki 2+1, 3+1 çelik ev projesini tamamladı!

Karmod, Ukrayna’nın batısında Polonya sınırındaki 2+1 ve 3+1 çelik ev projesini tamamladı. Şirket tarafından yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Karmod Genel Müdürü Abdullah Yüceer, projeye ilişkin bilgi verdi.

Kanarya Adaları’nda afet konutlarında Karmod çelik evler tercih edildi!

Karmod Genel Müdürü Abdullah Yüceer yaptığı açıklamada Cumbre Vieja yanardağındaki volkanik patlama sonrası zarar gören konutların yeniden inşası için La Palma adasında 6 ayrı yerde çelik ev projesi gerçekleştirdiklerini söyledi.

Karmod'un prefabrik evlerine Orta Doğu ve Arap ülkelerinden yoğun talep!

Dünyanın birçok ülkesinde projeler hayata geçiren Karmod'un prefabrik evleri Orta Doğu ve Arap ülkelerinden de yoğun talep görüyor.

Karmod'dan barınma krizi çözümüne "müstakil çelik ev" önerisi!

Karmod Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çankaya, son dönemlerde yaşanan barınma krizi için çelik evleri önerdi. İşte Çankaya'nın dikkat çeken açıklamaları...

Karmod İtalya'da prefabrik çelik ev projelerine başladı! İşte Karmod çelik ev fiyat listesi

Karmod, Avrupa'da prefabrik çelik ev projeleri yaptığı ülkeler arasına İtalya'yı da ekledi. Peki, Karmod prefabrik çelik ev fiyatları ne kadar?

Ucuz ev almak isteyenler müjde! Karmod, prefabrik çelik ev modellerinde yüzde 10'a varan indirim fırsatı!

Karmod, prefabrik çelik ev modellerinde yüzde 10'a varan indirim kampanyası başlattığını duyurdu. İşte kampanyaya ilişkin merak edilenler... 

Deprem korkusu konteyner ev talebini artırdı!

Türkiye'nin hemen hemen her yerinde deprem meydana gelmesi konteyner evlere talebi arttırdı. Konuyu değerlendiren Karmod Genel Müdürü Abdullah Yüceer, depremlerden sonra konteyner evlere özel bir ilgi oluştuğunu belirtti.

Karmod tanzanya Haberi

Karmod tanzanya

Karmod, Afrika'nın güney batısındaki Saza şehrinde yer alan Rukwa Gölü yakınına şantiye yapıları kurdu. Kurulumu yapılan binalar, maden çıkarmada görev alacak çalışanlarca kullanılacak. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Karmod Dış Ticaret Müdürü Taner Öztürk, tam demonte yeni nesil konteyner modeliyle kurulum gerçekleştirdikleri yapıların uzun ömürlü yapı sınıfında yer aldığını bildirdi.

Öztürk, son dönemde Karmod olarak Afrika ülkelerinde çok sayıda proje gerçekleştirdiklerini söyledi. Öztürk, şunları kaydetti:

"Son birkaç yıldır Afrika genelinde farklı ülkelerde aynı anda 3-4 proje gerçekleştiriyoruz. Kurulum ekiplerimiz, şehirden şehre geçiyor gibi ülkeden ülkeye geçiyor. Cibuti, Eritre, Sudan, Mozambik, Senegal, Gana, Nijerya, Kongo, Nijer, Moritanya en çok proje gerçekleştirdiğimiz kıta ülkeleri arasında yer alıyor. Yapılarımızın tercih edildiği alanlarda ise yönetim ofisi, konut, askeri tesis yapıları, maden şantiyeleri işçi...