07 / 05 / 2024

Kırgızistan Cumhurbaşkanı Almazbek Atambayev

Kırgızistan Cumhurbaşkanı Almazbek Atambayev

Kırgızistan Cumhurbaşkanı Almazbek Atambayev, Rusya ile enerji alanındaki iş birliği anlaşmasının tek taraflı feshedilmesini öngören ve önceki gün meclis tarafından kabul edilen kanunu onayladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! 80 bine yakın konut ve köy evini sahiplerine teslim ettik...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AFAD Başkanlığında "AFAD - DSİ Sel ve Taşkın Risk Azaltma Protokol Töreni”nde bir konuşma gerçekleştirdi. Erdoğan; "Nüfusunun yüzde 71'i deprem riski çok fazla olan yerlerde ikamet eden Türkiye için kentsel dönüşüm çalışmaları bizler için tercihten öte zorunluluk.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli çıkışı: Seyyanen zam yok, bize destek olun!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün gerçekleştirilen ve yaklaşık 2,5 saat süren kabine toplantısından sonra emekliye seyyanen zam yok dedi. Sosyal medyada emeklilerden tepki gecikmedi. İşte detaylar...

İlk kez ev alacaklara düşük faizli konut kredisi ne zaman çıkacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması bekleniyor!

İlk kez konut alacak vatandaşlar, konut fiyatlarının düşüp düşmeyeceğini ve düşük faizli konut kredisinin ne zaman hayata geçirileceğini merakla araştırıyor. Söz konusu kredi ile ilgili açıklamayı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapması bekleniyor. İşte düşük faizli konut kredisi ile ilgili bilinenler...

Kıbrıs Cumhurbaşkanı Tatar duyurdu: İnşaatlara sınırlama getirilebilir!

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, İsrail vatandaşlarının edindikleri gayrimenkullerin hukuki dayanağının bulunmadığını söyleyerek, Girne sahillerinde inşaat yoğunluğuna bağlı olarak sınırlamalar getirilebileceğini aktardı.

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar: Kıbrıs'ın tapusuna güvenip yatırım yapanlar oldu!

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, yabancılara gayrimenkul satışına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bu kapsamda Cumhurbaşkanı Tatar, "Kıbrıs'ın tapusuna güvenip yatırım yapanlar oldu" dedi.

Kırgızistan'da yaşanan konut krizi intihar salgınına neden oldu!

Kırgızistan'ın güneyinde yer alan Andarak köyünde kadınlar arasında intihar vakalarında artış yaşanıyor. Dünyanın önde gelen basın kuruluşlarından Eurasianet bölgede yaşanan konut krizinin intiharları tetikleyen bir sebep olduğunu ortaya çıkardı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kira çıkışından sonra İstanbul Valisi'nden de ekmek çıkışı geldi: 9-10 liraya ekmek satılıyor!

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kira çıkışından sonra İstanbul Valisi Davut Gül'den ekmek çıkışı geldi.  İstanbul'da ekmeğin 6,5 lira olduğunu söyleyen Gül, Tarım İl Müdürlüğü ve belediyeleri etkin fiyat denetimi' yapmaya davet etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 46 bin deprem konutu ve köy evi için teslim tarihi verdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 46 bin deprem konutu ve köy evini yıl sonuna kadar teslim etmeyi planladıklarını söyledi. 

Emeklilerin heyecanlı bekleyişi: Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'da! En düşük emekli maaşı ne kadar olacak?

Milyonlarca emekliyi heyecanlı bekleyiş sardı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısını işaret ederek emekli maaşlarına zam sinyali verdi. Emeklilerin heyecanlı bekleyişi: Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'da! Peki, en düşük emekli maaşı için kulislerde ne konuşuluyor?

Kıdem tazminatında yeni uygulama! Cumhurbaşkanı yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan kritik açıklama geldi!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın, kıdem tazminatının emeklilik sistemine dahil edilmesine yönelik çalışmayla ilgili yaptığı açıklama sonrası kıdem tazminatı tartışması tekrar gündemde.  Peki kıdem tazminatında neler değişecek? İşte yeni uygulama...

Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ikinci pisti için geri sayım başladı! Açılışı Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yapımında sona gelinen Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ikinci pistini inceledi. Pisti tamamlanan Sabiha Gökçen Havalimanı’nın açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak.

Fikret İnan'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a açık mektup!

Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a açık mektup yazdı. İşte Fikret İnan'ın yazdığı o mektup...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan balıkçılara 60.000 TL'lik müjde!

Türkiye'nin 7. dönem toplu sözleşme süreci sona ererken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan balıkçılara önemli bir destek müjdesi verdi. Balıkçı sektörüne sağlanacak ödeme ile ilgili olarak Erdoğan, "Yarın itibariyle hesaplara yatırılacak" ifadesiyle açıklama yaptı.

Kırgızistan Cumhurbaşkanı Almazbek Atambayev Haberi

Kırgızistan Cumhurbaşkanı Almazbek Atambayev

Kırgızistan Cumhurbaşkanı Almazbek Atambayev, Rusya ile enerji alanındaki iş birliği anlaşmasının tek taraflı feshedilmesini öngören ve önceki gün meclis tarafından kabul edilen kanunu onayladı.


Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi’nden yapılan açıklamada, Atambayev’in, başkent Bişkek’te 20 Eylül 2012’de Kırgızistan ile Rusya hükümetleri arasında imzalanan Kırgızistan'ın kuzeyinde Narın nehri üzerinde baraj ve hidroelekrik santrali (HES) inşaatı ile yine ülkenin güneyindeki Togtogul barajındaki Kambar-Ata-1 HES ortak inşaatlarının feshedilmesini öngören iki ayrı kanunu onayladığı belirtildi.


Atambayev'in 5 Şubat’ta yürürlüğe girecek olan onayla ilgili Rus tarafının bilgilendirilmesi için Dışişleri Bakanlığı'na talimat verdiği kaydedildi.


Başbakan Temir Sariyev kabinesi tarafından hazırlanan ve Rusya'nın mali taahhütlerini yerine getirmediği gerekçesiyle enerji alanındaki iş birliği anlaşmasının iptalini isteyen tasarı genel kurulda kabul edilmiş Cumhurbaşkanının onayına gönderilmişti.

Rusgidro çalışmaları yarıda bırakarak bölgeden ayrılmıştı

Kırgızistan ile Rusya arasında...