28 / 04 / 2024

kktc yatırım avantajları

kktc yatırım avantajları

Kıbrıs, 9 bin 251 kilometrekare alana sahip Akdeniz’in üçüncü büyük adasıdır. Peki Kuzey Kıbrıs’a neden yatırım yapmalısınız? 

Emlak yatırımında yeni gözde KKTC oldu!

Kıbrıs’ta nereye baksanız yeni bir inşaat projesi görüyorsunuz. Popüler yatırım alanı şeklinde gösterilmesinden sonra ilgi odağı haline gelen bölge Türk gayrimenkulcülerin de rotasında yer alıyor. Fiyatlardaki artışlara rağmen yeni yatırımlar ve gelişim potansiyeli bölgeye ilgiyi de canlı tutuyor. 

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar: Kıbrıs'ın tapusuna güvenip yatırım yapanlar oldu!

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, yabancılara gayrimenkul satışına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bu kapsamda Cumhurbaşkanı Tatar, "Kıbrıs'ın tapusuna güvenip yatırım yapanlar oldu" dedi.

Hızlı yatırım geri dönüşü gibi avantajlar tiny house’lara ilgiyi artırdı!

Tiny house’lar, arsa sahipleri, turizmciler için hem ekonomik hem doğa dostu yatırım alternatifleri sağlıyor. Son dönemde hızlı yatırım geri dönüşü gibi avantajlar tiny house’lara ilgiyi arttırıyor.

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

Altın fiyatlarında yükseliş sürecek! İşte altına yatırım yapmanın en kolay yolu!

Dünya genelinde değişen makro ekonomik koşullar nedeniyle altın cazip bir yatırım aracı olarak ön planda. Altın fiyatlarındaki yükseliş beklentisi devam ederken, Tether Gold da fiziki altın tasarrufuna kıyasla yatırımcılara çeşitli avantajlar sunuyor.

Lüks konut yatırımında rota Türkiye ve KKTC gibi gelişen ülkelere çevrildi!

Pandemi öncesi yıldızı parlak finans merkezi küresel kentler lüks konut yatırımında geriye düşüyor. Emlak profesyoneli Aylin Pelin Onar konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada lüks konut yatırımlarının gelişen ülkelere kaydığını söyledi.

Gayrimenkul yatırım fonlarının avantajları ve gelişimi!

Gayrimenkul yatırım fonlarından gayrimenkul projelerine yatırım yapılamıyor, gayrimenkullerin inşaat işlerini, bu amaçla personel ve ekipman edinemez...

OSB'lerin yatırım avantajları neler?

OSB'ler elektrik, su faturası indirimlerine, lojistik köy hizmetlerinden Ar-Ge laboratuvarlarına, son teknoloji altyapı imkanlarına kadar birçok destek sağlanıyor. Alanlar, doğru yatırımın adresi olarak gösteriliyor...

Kuzey Kıbrıs’a yatırım yapmanın avantajları nedir?

Kıbrıs, 9 bin 251 kilometrekare alana sahip Akdeniz’in üçüncü büyük adasıdır. Peki Kuzey Kıbrıs’a neden yatırım yapmalısınız? 

KKTC, yatırım yapılmayan turizm arazilerini geri alacak!

KKTC Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, yatırım yapılmayan turizm arazilerin geri alınacağını açıkladı.

İşte Dubai'de gayrimenkul yatırımı yapmanın avantajları!

Bosphorus Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Ajansı CEO’su Matt Jarar ve MAG Property Development CEO’su Talal M. AlGaddah Dubai'de gayrimenkul yatırımı yapmanın avantajlarını anlattı.

Türk sanayicilerine Kenya'ya yatırım daveti!

Türkiye'nin Nairobi Büyükelçisi Eke, "Kenya'da yatırım yapacak Türk sanayici orada ürettiği malları rahatlıkla lojistik ve gümrük avantajlarından faydalanarak bölge ülkelerinde pazarlayabilir." dedi.

GYF’nin liderlerinden 'Türkiye'de yatırım için doğru zaman' mesajı!

Avrupa gayrimenkul ve yatırım sektörünün en büyük iletişim ağı olan Expo Real 2016’da Türk gayrimenkul yatırım fonlarının yatırımcılara sunduğu avantajlar ortaya konuldu.

kktc yatırım avantajları Haberi

kktc yatırım avantajları


Kıbrıs, 9 bin 251 kilometrekare alana sahip Akdeniz’in üçüncü büyük adası. Kıbrıs adası, Orta Doğu ve Avrupa arasında köprü görevi gördüğü için, stratejik olarak önemli bir konumda. Kuzey Kıbrıs, iki toplum arasında gerçekleşen iç savaştan sonra 1974 yılından bu yana Güney Kıbrıs’tan bağımsız bir devlettir. Kuzey Kıbrıs Avrupa birliğinde olmadığı için, Güney Kıbrıs gibi hayat pahalılığı etkisi altında kalmamıştır ve fırsatlar cenneti.

Kuzey Kıbrısta turizm ve emlak sektörü, özellikle Yunanistandaki ekonomik krizden sonra giderek daha önemli bir hale geldi. Birçok yatırımcı da bugünlerde Kuzey Kıbrıs’a yatırım yapmayı tercih ediyor. 


Neden Kuzey Kıbrıs’a yatırım yapmalısınız? 

Kuzey Kıbrıs’da gayrımenkul satış ve kirlamaları İngiliz Sterlini üzerinden yapılıyor. Bu durum, Kuzey Kıbrıs’tan gayrimenkul alırken ve kiralarken yatırımınızı hem kur (Türk Lirası bazında) hemde enflasyona karşı koruyor. Kuzey Kıbrıs’ta...