27 / 04 / 2024

Küçük dairelerle tasarruf

Küçük dairelerle tasarruf

MİNT Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Altıoğlu, “Küçük metrekarelerde üretim yapılması ve enerji verimliliğinin dünya standartlarında uygulanmasıyla 2040 yılına kadar ilave yapılacak 20 milyon adet konutla birlikte 550 milyar dolarlık tasarruf sağlayabiliriz” dedi.

En çok tercih edilen tasarruf aracı yastık altı altın oldu

Türkiye’de yatırım yapanların sayısı yılın son çeyreğinde 3 puan artarak yüzde 23.3’e yükseldi. Vatandaş tasarruf için en çok yastık altı altını tercih etti.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'yle 3,4 milyar liralık tasarruf sağlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü sayesinde zamandan ve yakıttan toplam 3 milyar 455 milyon lira tasarruf sağlandığını, karbon emisyonunun da 18 bin ton azaltıldığını açıkladı.

Vestel Bulaşık Makinesi'nde peşin fiyatına 9 taksit imkanı! 3 Şubat 2023 fiyat listesi

Bulaşık makinesini yenilemek isteyenler için Vestel, 4 programlı bulaşık makinesini 9 taksit imkanı ile müşterilerinin hizmetine sunuyor. Wifi yeniliği sayesinde uzaktan kontrol edebilme özelliğine sahip Vestel bulaşık makinesi tasarruf ettiren teknolojisi ile dikkatleri üzerine çekiyor. İşte 3 Şuba

Yok böyle indirim! Carrefour'dan Tws Kulaklıkta yüzde 20 kampanya... 30 Aralık fiyat listesi

Carrefour'dan CarrefourSA Kart'a Özel  %20 Tasarruf ettiren kulaklık kampanyası. Beyaz / Siyah seçeneğinden istediğinizi seçebilirsiniz.  Peki Tcl Moveaudio S600 Tws Kulaklık ne kadar?

Bu teklifi kaçırmayın! Carrefour'dan soğutuculara büyük kampanya! 26 Aralık fiyat listesi  

 Gıdalarınızı pratik yolla taze tutmak istiyor ve küçük ölçülere sahip buzdolabı mı arıyorsunuz? o zaman size bir teklifimiz var...  CarrefourSA Kart'a Özel %24 Tasarruf ederek sahip olabilirisiniz. Altus AL 306 tezgah altı buzdolabı fiyatı ne kadar?

Carrefour'dan indrim şöleni! Samsung M33 5G cep telefonlarında yüzde 19 tasarruf! 26 Aralık fiyat listesi

Carrefour 2022 çıkmadan Aralık ayına özel son kampanyasını duyurdu. Android telefonların neredeyse lideri haline gelen Samsung'un, CarrefourSA Kart'a Özel  M33 5G cep telefonlarındaki avantajları merak ediliyor. Peki Samsung M33 5G cep telefonu ne kadar? İşte kampanyanın detayları...

 Galaxy A52'ye indirim fırsatı! Carrefour'dan 2022'nin son sürprizi... 26 Aralık fiyat listesi

Carrefoursa'da  Samsung Galaxy A52 için internete özel, CarrefourSA Kart'a Özel  %18 Tasarruf fırsatla Aralık ayına özel imkanla  8.999,00 TL'ye sunuyor. Peki Samsung Galaxy A52 fiyatı ne kadar. İşte detaylar.

Carrefour'dan büyük avantaj! Galaxy A32'de yüzde 20 indirim... İşte 23 Aralık fiyat listesi

Carrefour'dan telefonlar için tasarruf ettiren kampanyalar serisi devam ediyor. Samsung Galaxy A32 128 GB'lık serisine carrefourSA cartlılara özel yüzde  20'ye varan indirimi kaçırmak istemiyorsanız elinizi çabuk tutun. Peki samsung Galaxy A32 128 GB ne kadar?

 Hepsi Burada'da çılgın kampanya! Regal buzdolabını peynir ekmek gibi sattıracak .. 22 Aralık 2022 fiyat listesi

Evlerimizin olmazsa olmazı buzdolapları yaşadığı büyük teknolojik değişimlerle daha kullanılır hale geldi. Bu kampanyalardan biri de Hepsiburada sitesindeki, Regal Nf 30010 252 Lt No-Frost Buzdolabı, yüzde 20 tasarruf yapmanızı sağlıyor.  Üstelik 75 tl üzeri alışveriş yaptığınız için kargo bedava.

Bosch “Tasarruf sever Bosch’u seçer” sloganıyla kış kampanyasını başlattı. İşte 27 Eylül 2022 Bosch fiyat listesi

Bosch Termoteknoloji, yüksek kaliteye ve üstün teknolojiye sahip Bosch yoğuşmalı kombileri ile hava sıcaklıklarının düşmeye başladığı bugünlerde hem evlerinizi hem de yüreklerinizi ısıtıyor. ‘Tasarruf sever Bosch’u seçer’ kampanyasıyla kışa dönük kampanyaya imza atan Bosh yoğuşmalı kombi fiyat liste

Bulaşık makinesinde devrim… 10 Eylül 2022 fiyat listesi

Son dönemlerde elektrik ve su fiyatlarına ardarda gelen zamlar tüketiciyi daha çok tasarruf yapmaya yöneltirken Bilim insanlarından bulaşıkları 25 saniyede tertemiz yapan bulaşık makinesi! Elektrikten de sudan da tasarruf sağlayacak bulaşık makinesi haberi geldi... İşte ultra tasarruflu bulaşık maki

Daha az su, daha az enerji! Tam tasarruf makinesi! İşte Bosch Solo bulaşık makinesi 1 Eylül 2022 fiyat listesi

Daha az su, daha az enerji ve daha çok performans sunan Bosch bulaşık makineleri ile tasarruf sağlayacaksınız. Avantajlı fiyatları ile en çok tercih edilen makineler arasında yer alan Bosch Solo bulaşık makinesi fiyatları ne kadar? İşte Bosch Solo bulaşık makinesi 1 Eylül 2022 fiyat listesi...

Birevim'in Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu  lisansı onaylandı! 

Birevim’in lisansı, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından Tasarruf Finansman Yasası kapsamında onay aldı.

Küçük dairelerle tasarruf Haberi

Küçük dairelerle tasarruf

Konut sektöründe talebe uygun üretim yapılamaması durumu Türkiye’de son 3 senede ortalama yıllık 15 milyar dolar kayba yol açtı. Ağırlıklı olarak plansız üretimden kaynaklı konut stokunun oluştuğunu ancak senelik 1 milyon adet civarında konut ihtiyacı dikkate alındığında bunun korkulacak bir durum olmadığını dile getiren MİNT Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Altıoğlu, “Demografik gelişimin doğal sonucu olarak 2030 yılına kadar 9 milyon 2040 yılına kadar ise 20 milyon konut ihtiyacı olacak” diye konuştu.

20 milyon ilave konut ihtiyacı doğacak

Altıoğlu, “Ülke olarak genç nüfusumuz her geçen gün artıyor. Evlenmeler ve boşanmalarla 1 hanede yaşayan insan sayısında giderek bir azalma söz konusu. Bu verilerden de yola çıkarak diyebiliriz ki, 2030 yılına kadar 9 milyon konuta ihtiyacımız olacak. 7 milyon adet depreme dayanıksız konutu da yenilememiz gerekliliği...