15 / 05 / 2024

Kulübeyi bir bağ evine dönüştürüp markalarını burada büyüttüler

Kulübeyi bir bağ evine dönüştürüp markalarını burada büyüttüler

Suvla ve Kilye markasının yaratıcıları satın aldıkları küçük kulübeyi şirin bir bağ evine dönüştürdüler...

Türkiye Sigorta 2024’e hızlı bir başlangıç yaptı! İlk iki ayda 19,3 milyar TL’lik prim üretimi gerçekleşti!

Türkiye Sigorta, senenin ilk iki ayında toplam prim üretimini yüzde 160 yükselterek 19,3 milyar TL’lik prim üretimi ile yıla hızlı bir başlangıç yapmış oldu. 

Bir emlak devi daha iflasın eşiğine geldi! Alacaklılar sırada!

Çin'de son zamanlarda sık sık gündeme gelen emlak sektöründeki sorunlar devam ediyor. Evergrande'den önce, Zhongzhi Enterprise Group gibi bir başka büyük emlak devi de adeta iflasın eşiğine geldi.

Kiracılar evi bir başkasına kiraya verebilir mi? Ev sahipleri aman bunlara dikkat! 

‘Alt kiralama’ olarak tanımlanan, kiracının evi başkasına kiralama durumu ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki kiracılar evi bir başkasına kiraya verebilir mi? İşte ayrıntılar...

Galatasaray ile Başkent İnşaat sponsorluk anlaşması imzalandı!

Galatasaray Kulübü ile Başkent İnşaat arasında, sponsorluk anlaşması imzalandı. Söz konusu imza töreni RAMS Park'ta gerçekleştirdi.

Borsa haftaya farklı bir başlangıç yaptı: 21 Ağustos'ta BİST'te öne çıkan hisseler!

Yeni hafta, Borsa İstanbul'da hareketlilikle başladı. Kredi Kartı Merkezi'nin (KKM) kararıyla bankaların etkileneceği öngörülmesine rağmen, piyasa sürpriz bir tepki verdi. İşte ayrıntılar...

Arsago’dan doğada yaşam ve yatırım için yepyeni bir başlangıç!

Türkiye’nin dijital gayrimenkul uzmanı Arsago, doğada yeni nesil yaşam ve yatırım alanları oluşturmaya devam ediyor. Arsago, şehir hayatından uzaklaşarak doğada yeni bir başlangıç yapmak isteyen yatırımcılara hizmetlerine devam ediyor.

Ev sahibi ve kiracıları ilgilendiriyor! Bir devir sona eriyor!

Kiracılarından daha fazla kira bedeli almak isteyen konut sahipleri, mülklerini akrabalarına ya da üçüncü şahıslara devredip kontrat yenilemeye çalışıyor. Ancak uzmanlar, konutun bir başkasına devredilmesinin tahliye nedeni olamayacağını ifade ediyor.

Bağcılar'da kentsel dönüşüm projesine yoğun ilgi: Yarısı Bizden Kampanyası

Bağcılar'da kentsel dönüşüm projesi Yarısı Bizden kampanyasına 8 bin 400 bina için oldukça yüksek sayılabilecek bir başvuru yapıldı. İşte detaylar...

Piyasalar seçime odaklandı! Borsa, altın ve döviz fiyatları nasıl bir seyir izleyecek?

Seçim haftasına hareketli bir başlangıç yapan piyasalarda bütün gözler 28 Mayıs Pazar gününe odaklandı. Piyasaların sandıktan çıkacak sonuçlara ve daha sonrasında uygulanacak para politikalarına göre yönünü çizmesi bekleniyor.

Aile Bakanlığı'ndan değil ama başka bir nakit yardımı var! Aylık 5.137 TL nakit desteği hesabınıza yatıyor!

Aile Bakanlığı tarafından sağlanan yardımlardan birçok vatandaş faydalanmaktadır. Vatandaşlar, yardım ödemelerinin yanı sıra devletin diğer sunulan seçenekleriyle de ilgilenmektedir. Devletin sunduğu bir başka önemli seçenek daha bulunmaktadır. Detaylar için burayı tıklayabilirsiniz...

Cumhurbaşkanı resmen duyurdu! Depremzedelere 650 bin yeni konutla yeni bir başlangıç!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, depremzedelerin yaralarını saracak bir projeye imza atıyor: 650 bin yeni konutun yapımı için 319 bini bir yıl içinde hedefleniyor. Erdoğan'ın öncülüğünde hayata geçirilecek bu proje, depremzedelerin yaralarını sarmak için büyük bir adım olacak.

Türkiye pazarına yeni bir otomobil giriyor! İşte fiyatı

Ulubaşlar Grubu şirketlerinden Ulu Motor, Çinli SKYWELL markasının ardından bir başka Çinli elektrikli otomobil üreticisi Leapmotor’la anlaştı. İşte olası Türkiye fiyatı...

Aile Bakanlığı'ndan ödemelere flaş bir zam kararı

Aile Bakanlığı tarafından vatandaşlara yapılan ödemeler ciddi miktarlara çıkarılmıştı. Aile Bakanlığı'ndan şimdi de bir başka ödeme türü hakkında önemli adım geldi. İşte detaylar...

Kulübeyi bir bağ evine dönüştürüp markalarını burada büyüttüler Haberi

Kulübeyi bir bağ evine dönüştürüp markalarını burada büyüttüler

Suvla ve Kilye markasının yaratıcıları yıkık dökük devraldıkları küçük kulübeyi şirin bir bağ evine dönüştürerek hem çocukları hem de markalarını burada büyüttü.



Taş ustaları bulup, bu küçük, yıkık dökük kulübeyi bağ evine dönüştürüp her yerden eşyaları toplayarak oldukça değişik bir mimari uyguladılar. 


Mahzeni de bulunan bağ evi, elektriğini kendi üretme kapasitesine...