10 / 05 / 2024

Medipol Mega Üniversite Hastanesi yüksekliği

Medipol Mega Üniversite Hastanesi yüksekliği

İBB tarafından 100 metre yükseklik sınırı koyulan Medipol Üniversitesi’ne bağlı Bağcılar Medipol Mega Hastaneler Kompleksi’nde yükseklik 112 metreye ulaştı...

Bağcılar'daki Medipol Mega Üniversite Hastanesi'nin yüksekliği 112 metre oldu!

İBB tarafından 100 metre yükseklik sınırı koyulan Medipol Üniversitesi’ne bağlı Bağcılar Medipol Mega Hastaneler Kompleksi’nde yükseklik 112 metreye ulaştı...

Medipol’e arsa tahsisi üniversite kurulmadan başladı iddiası!

Medipol Üniversitesi’ne 200 milyon TL değerinde 17 dönümlük bir arsa tahsisinin daha yapıldığı belirtildi. CHP Milletvekili Emir, “Arsa, üniversite henüz kurulmadan, bağlı olduğu vakfa tahsis edilmiş” şeklinde konuştu.

Bağcılar Engelsiz Üniversite hizmete açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan “Engelli dostu şehirler inşa etmeli” kapsamında Bağcılar Belediyesi ve Medipol Üniversitesi işbirliğiyle hazırlanan ‘Engelsiz Üniversite’nin açılışına katıldı. 

Ankara Garı'nın yerleşkesi Medipol Üniversitesi’ne mi verilecek?

Mimarlar Odası Ankara Şubesi Tezcan Karakuş Candan, Ankara Garı yerleşkesi alanına kurulacak üniversite hastanesinin Medipol Üniversitesi’ne verileceğini iddia etti.

TÜGVA Kayseri Temsilcilliği, mega projeleri inceledi!

Türkiye Gençlik Vakfı Kayseri Temsilcilliği İstanbul'da gerçekleşen mega projeleri yerinde inceledi. Abdullah Karaağaç, "Projelerine yolculuk fikri üniversite öğrencilerine Türkiye'nin inşaat sektöründe geldiği noktayı göstermek üzerine doğdu" dedi.

Beykoz'da üniversite kampüsü ve hastane yapılacak!

Medipol’e tahsis edilen, Beykoz’daki 220 bin metrekarelik yeşil alanda 20 bin öğrenci kapasitelik üniversite kampüsü ve hastane yapılıyor.

Medipol ikinci hastanesini Kavacık'ta inşa ediyor!

Türkiye Eğitim Sağlık ve Araştırma Vakfı tarafından 2009 yılında kurulan ve sağlık odaklı bir üniversite olarak eğitim hayatına giren İstanbul Medipol Üniversitesi önlisans ve lisans programlarına hazırlanıyor

Ataköy Mega Yat Limanı projesi için düğmeye basıldı!

Ataköy sahile bir Mega proje daha başladı. İDO iskelesi ve Marina'dan itibaren TOKİ - Özyazıcı-Karadeniz Örme'nin Ataköy Marine projesine kadarki bölümünde yeni bir proje hayata geçiyor.

Mega Metropol Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Yenisahra Şubesi açıldı!

Mega Metropol Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Yenisahra Şubesi, Yener Keskin Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 31 Ekim'de kuruldu.

Mega Center Gıda Sitesi'nde icradan 1.3 milyon TL'ye satılık dükkan!

İstanbul 10. İcra Dairesi Bayrampaşa Sağmacılar'da yer alan Mega Center Gıda Sitesi'ndeki dükkanı 1 milyon 300 bin TL'den satışa çıkarıyor. Dükkanın ihalesi 15 Aralık'ta yapılacak.

Gebze'ye yeni bir üniversite kurulacak!

TBMM Genel Kurulu'nda, Kocaeli'nde "Gebze Teknik Üniversitesi" adıyla yeni bir üniversite kurulmasına ilişkin yasa teklifi kabul edilerek yasalaştı. Kabul edilen yasayla, üniversiteye 433 kadro ihdas edildi.

Abramoviç'in mega yatı "Eclipse" Bodrum'da!

Chelsea'nin sahibi Abramoviç'in mega yatı, Marmaris'in ardından rotasını Bodrum'a çevirdi. Yaklaşık 1,2 milyar dolar değerinde olduğu tahmin edilen "Eclipse", dünyanın en büyük yatlarından biri.

Mega Met Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Otomotiv Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mega Met Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Otomotiv Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Akdeniz tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 2 Ekim'de kuruldu.

Medipol Mega Üniversite Hastanesi yüksekliği Haberi

Medipol Mega Üniversite Hastanesi yüksekliği

İstanbul Medipol Üniversitesi Türkiye Eğitim Sağlık ve Araştırma Vakfı’na (TESA) bağlı Medipol Mega Üniversite Hastanesi'nin 112 metrelik yükseklik ruhsatına onay verildi. Hastane 112 metrelik yükseklik ruhtasını aldı. 

Cumhuriyet Gazetesi'nden Hazal Ocak'ın haberine göre, Medipol Üniversitesi’ne bağlı, Türkiye’nin en büyük özel sağlık yatırımı olarak açıklanan Bağcılar Medipol Mega Hastaneler Kompleksi’nde 112 metre yükseklik konuşuluyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) 2012'de meclis kararıyla binaya 100 metre yükseklik sınırı koyulmuştu, Bağcılar Belediyesi ise 112 metre yükseklik izinli ruhsat verdi. İnşaatta incelemelerde bulunan İBB yetkililerinin Bağcılar Belediyesi’nden durumla ilgili bir açıklama istediği öğrenildi.

İstanbul Medipol Üniversitesi Türkiye Eğitim Sağlık ve Araştırma Vakfı’na (TESA) bağlı, Bağcılar Göztepe Mahallesi’nde Medipol Mega Üniversite Hastanesi'nin ön cephesinde projeyle bir bütün olarak heliport alanı da planlandı. Bu komplekste bir de ek bir...