30 / 04 / 2024

Mezitli Belediyesi başkanına rüşvet ev iddiası

Mezitli Belediyesi başkanına rüşvet ev iddiası

MEŞTİ Yönetim Kurulu Başkanı Halit Şimşek'in başlattığı "rüşvet ev" tartışması sürerken, Mezitli Belediye Başkanı CHP'li Neşet Tarhan'ın eşine aldığı o daire bulundu.

CHP İl Başkanına ait olduğu ortaya çıkmıştı! Kaçak yapıya 1 milyon 300 bin TL'lik ceza kesildi! 

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun İzmir Narlıdere Sahilevleri’nde mühürlenen kaçak yapısına rekor ceza kesildi. Narlıdere Belediyesi encümeni izinsiz ve ruhsata aykırı işlemler için 1 milyon 300 bin Türk Lirası fatura çıkarttı. 

İmar ve plan sorununu çözdük diyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na bakın vatandaş ne yanıt verdi! 

Sarıyer'in 50 yıllık imar sorununu, Ataşehir'de 25 yıllık plan sorununu çözdüklerini söyleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na vatandaşlardan yanıt gecikmedi. İşte İBB Başkanı İmamoğlu'nun paylaşımı ve o paylaşıma gelen yanıtlar...

Belediye başkan adaylarına çağrı: Halkın sorunu barınma! Kiralık sosyal konutlar için çalışın!

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, barınma sorununu işaret etti ve belediye başkan adaylarına çağrıda bulundu. Mustafa Sarıgül, kiralık sosyal konutlar yapmaları tavsiyesini verdi. İşte o açıklama...

AK Parti Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu'ndan dönüşümde ilave 1 kat vaadi!

AK Parti’nin Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu, 1999 yılında yaşanan Marmara depreminde yüzlerce binanın yıkıldığı Avcılar'a kentsel dönüşüm kapsamında ilave 1 kat daha vadetti.

'Şehitliğin üzerine villa yapıldı' iddiasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'den yanıt: Yazıklar olsun! 

Büyükçekmece'deki 144 villalık projeyle ilgili 'Şehitliğin üzerine villa yapıldı'' iddiasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'den tepki geldi. Akgün ''Yazana da çizene de televizyonda konuşana da yazıklar olsun'' dedi.

Merkez Bankası'nın yeni başkanına dolardan ilk tepki! Dolar rekor tazeledi! 5 Şubat 2024 dolar/TL ne kadar?

Merkez Bankası'nın Başkanı Hafize Gaye Erkan hafta sonu görevinden istifa etmesinin ardından yerine Fatih Karahan atandı. Kritik kararın ardından dolar yeni haftada rekor tazeledi. Bugün dolar ne kadar? 5 Şubat 2024 dolar kuru kaç lira? 5 Şubat 2024 dolar kuru.

TMMOB'dan belediye başkan adaylarına 11 maddelik uyarı: Bir an önce bina envanteri çıkarılmalı!

TMMOB Bodrum temsilcisi yaptığı basın açıklaması ile Muğla ve Bodrum'daki belediye başkan adaylarına 11 maddelik bir çağrıda bulundu. Depremden kaçak yapılaşmaya kadar pek çok duruma dikkat çekildi. 

İPA Başkanı Şahan'dan TOKİ Başkanı Bulut'un açıklamasına tepki: Kanal İstanbul'un konut projesi olduğunu duymuş olduk!

İstanbul Planlama Ajansı (İPA) Başkanı Resul Emrah Şahan, TOKİ Başkanı Ömer Bulut’un İstanbul’da bazı yeni konut alanları açılması gerektiğine ilişkin açıklamalarına tepki verdi. İşte Resul Emrah Şahan'ın o açıklamaları...

İMSİAD Başkanı Demir: İnşaat sektörü yapay zeka çağına ayak uydurmalı!

İMSİAD Başkanı Şeref Demir, inşaat firmaların veri ve yapay zeka çağına ayak uydurması gerektiğine dikkat çekti.

İstanbullular, TCMB Başkanı Erkan'ın yüksek kira açıklamasına ne dedi? Ucuz ev var mı, yok mu?

TCMB Başkanı Hafize Gaye Erkan, İstanbul'daki evlerin kira bedellerinin yüksekliği sebebiyle ev tutamadığını ve annesinin yanına yerleştiklerini açıkladı. Peki İstanbullular, TCMB Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın kira isyanına ne dedi? İşte o açıklamalar...

TZOB Başkanı Bayraktar: Tarım arazilerinin amaç dışına çıkarılması önlenmeli

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, tarım topraklarının korunması ile ilgili yaptığı çalışmalar ile ilgili açıklamada bulundu. Bayraktar; “Artık bir karış toprak dahi kaybedilmemelidir. Bu amaçla tarım arazilerinin amaç dışına çıkarılması kesinlikle önlenmelidir.”

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na kentsel dönüşüm tepkisi: 4,5 yılda kaç konut yenilendi belli değil!

İBB Meclisinde İBB'nin 2024 yılına ait mali bütçesi tartışmaya açıldı. MHP Grup Başkanvekili Volkan Yılmaz, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na dönüşüm ile ilgili tepki gösterdi. İşte ayrıntılar...

İBB Başkanı İmamoğlu’ndan Kentsel Dönüşüm Kanunu'na tepki: Vatandaşlar tapusunun elinden alınacağını düşünüyor...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kentsel Dönüşüm Kanunu'nu değerlendirdi. İmamoğlu, vatandaşların yerinden yurdundan olacağını, tapusunun elinden alınacağını düşündüğünü belirtti.

Mezitli Belediyesi başkanına rüşvet ev iddiası Haberi

Mezitli Belediyesi başkanına rüşvet ev iddiası

Mezitli Belediyesi'nin CHP'li Başkanı Neşet Tarhan'ın 600 bin TL'ye satın aldığı iddia edilen lüks daireyi Sabah Güney buldu. Yapılan araştırmalarda Başkan Tarhan'ın, Yenişehir ilçe sınırları içerisinde bulunan evinin, 3'ncü Çevre Yolu olarak bilinen 13'ncü Cadde'nin kuzey kısmında bulunan inşaat halindeki lüks bir apartman dairesi olduğu ve 7 bin 797 ada, 1 parsel ve 20.K.I paftadaki evin Pektaş İnşaat tarafından yapıldığı ortaya çıktı. 30 Nisan 2105 tarihinde alındığı belirlenen lüks dairenin ise Başkan Tarhan'ın eşi Sembol Tarhan'ın üzerine kayıtlı olduğu ortaya çıktı. 


HER ŞEY MECLİS'TE BAŞLADI 

Mersin Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin (MEŞTİ) işletme yetkisini elinde bulunduran Şimşek Grup Yönetim Kurulu Başkanı Halit Şimşek, otogarın kira ödeme tarihlerinde düzenleme yapılması istemiyle Büyükşehir Belediye Meclisi'ne teklif götürdü. Ancak CHP'li üyeler, Şimşek'in bu önerisine ret kararı...