07 / 07 / 2024

otel müşterilerinin garip talepleri

otel müşterilerinin garip talepleri

Uluslararası seyahat arama motoru Skyscanner'in araştırmasına göre, bazı otel müşterileri odaya keçi çanı ve ölü fare istemek ile tuvaletin maden suyu doldurulması gibi garip isteklerde bulunabiliyor

Ziraat Bankası'ndan son 18 gün uyarısı! Müşterisi olup da bunu yapanın hesaplarına 7 bin 500 TL yatırılacak!

Mart ayındaki kampanyalarıyla müşterilerinin yüzünü güldürmeye devam eden Ziraat Bankası'nın 18 gün içerisinde bunu yapanların hesabına 7 bin 500 TL yatırılacak...

Ziraat Bankası'ndan son 27 gün uyarısı! Müşterisi olup da bunu yapanların hesabına 7 bin 500 TL yatırılacak!

Başlattığı kampanyalarla müşterilerinin yüzünü güldüren Ziraat Bankası bir kampanyasını daha açıkladı. Ziraat Bankası müşterisi olup da bunu yapanların hesabına 7 bin 500 TL yatırılacak... İşte kampanya detayları...

Ziraat Bankası müşterilerinin başına talih kuşu kondu! Bir defalığa mahsus 2 bin 500 TL hesaplara yatacak!

Türkiye’nin en büyük bankalarından Ziraat Bankası, kasım ayına girer girmez yeni kampanyalarını peş peşe duyurmaya başladı. Ziraat Bankası, kasım ayı kapsamında düzenlediği yeni kampanyasına göre, 2 bin 500 TL hediye edecek.

O bankanın müşterilerinin hesabına 2 gün içinde 2 bin TL yatacak! Vakit kaybetmeden başvurun!

Akbank, düzenlediği kampanyalarla müşterilerinin yaptıkları harcamalar sayesinde kazançlı çıkmasını sağlıyor. Bu kapsamda, bir kampanya daha hazırlayan Akbank, kampanya kapsamında 2 bin TL kazandıracağını açıkladı.

İş Bankası'ndan müşterilerine 1000 dolar hediye açıklaması. Duyanlar şok oldu

İş Bankası müşterilerinin dikkatini çeken kampanyalar hazırlamaya devam ediyor. İş Bankası tarafından son duyurulan kampanya müşterilerini şok etti. iş Bankası 1000 USD hediye verecek peki nasıl? İşte haberin detayları...

Garanti Bankası'ndan müşterilerine 1000 TL müjdesi. Müşteriler hemen baksın

Garanti Bankası'ndan müşterilerine yönelik 1000 TL müjdesi geldi. Garanti Bankası müşterilerinin hemen buna bakması gerekiyor. Özellikle paraya ihtiyacı olan vatandaşları yakından ilgilendiriyor.

O banka müşterilerinin hesabına bir defaya mahsus tam 2 bin TL yatıracak! Resmen açıklandı!

Türkiye’nin en büyük bankalarından Akbank, hemen her alanda düzenlediği kampanyalarına eylül ayında da devam ediyor. Akbank, yeni düzenlediği kampanya kapsamında İlk kez Axess’e başvuran ve alışveriş yapan müşterilerine 2 bin TL hediye edeceğini duyurdu.

Bu para sadece Yapı Kredi müşterilerinin hesabına yatacak! İlaç gibi gelecek bu parayı hemen alın!

Gıdadan teknolojiye, tatilden akaryakıta kadar pek çok sektöre ilişkin kampanyalar düzenleyen Yapı Kredi, giyim sektörüne ilişkin düzenlediği yeni kampanyasıyla müşterilerinin karşısına çıktı. Yapı Kredi, kampanya kapsamında müşterilerine 500 TL Worldpuan hediye edeceğini duyurdu.

O bankadan müşterilerine ilk ve son kez 2 bin 600 TL cep harçlığı! Hemen başvuruyu yapıp paranızı alın!

Her banka hem müşterilerinin yaptığı alışverişlerden kazançlı çıkması ve hem de bünyesine yeni müşteriler katmak için yeni kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda, yeni kampanyasını duyuran Vakıfbank, kampanya kapsamında müşterilerine 2 bin 600 TL hediye edeceğini açıkladı.

Arabası olanlara müjde! Resmen açıklandı! Duyanlar kulaklarına inanamayacak!

Arabası olan ve otomotiv servis, bakım ve lastik harcaması yapacak kişilere müjdeli haber Akbank’tan geldi. Akbank, Axess müşterilerinin bu alana yönelik yapacakları alışverişe 12 aya varan taksit imkânı sağlayacağını duyurdu.

Ziraat Bankası'ndan müjde! IBAN numaranıza ay sonuna kadar para yatacak!

Ziraat Bankası, yaz aylarına yönelik düzenlediği kampanyayla müşterilerinin yüzünü güldürecek. Hepsiburada Seyahat ile iş birliği kapsamında yeni bir kampanya hazırlayan Ziraat Bankası, kampanya kapsamında 150 TL hediye edeceğini duyurdu.

O bankanın müşterilerine hibe edeceği tutar belli oldu! Miktarı duyanlar kulaklarına inanamadı!

Düzenlediği kampanyalar aracılığıyla müşterilerine bol bol para dağıtmasıyla bilinen ING, yine müşterilerinin yüzünü güldürecek yeni kampanyasıyla geri döndü. ING, müşterilerinin restoran harcamalarında bin TL’ye kadar bonus kazanacağını açıkladı.

Akaryakıtta dev zammın ardından büyük müjde! Resmen açıklandı! Kuyruklar oluşturacak!

Yakın zamanda akaryakıta gelen tarihi zammın ardından araç sahiplerine güzel bir haber verildi. İş Bankası, Maximum Kart müşterilerinin akaryakıt harcamalarına 110 TL hediye edeceğini duyurdu.

otel müşterilerinin garip talepleri Haberi

otel müşterilerinin garip talepleri


Oteller müşteri memnuniyetini ön planda tutarak misafirlerinin taleplerini yerine getirmeye çalışsalar da bazı talepler şaşkınlık yaratıyor.


Uluslararası seyahat arama motoru Skyscanner, otel müşterilerinin en garip taleplerini araştırdı. 


400 otel çalışanı ile gerçekleştirilen uluslararası araştırmaya göre, otel müşterileri menüden banyoya ve uyku alışkanlıklarına kadar ilginç istekleriyle şaşırtabiliyor. Tek bir müşterinin 16 yastık isteğinin yanında, uykuya yardımcı olması için keçi çanı isteyenler de bulunuyor.


Araştırmaya göre en garip talepler genelde yemekle ilgili geliyor. Otel görevlileri günde 15 salatalık, tavuğun sadece sağ budu ve gece boyunca her saat başı bir bardak su getirilmesi gibi isteklerle karşılaştıklarını belirtiyor.


Yemekten sonra en sık karşılaşılan talepler ise banyoyla ilgili istekler oluyor. Kimi müşteriler banyonun bal ile kimileri de çikolatalı süt ile doldurulmasını talep ederken, tuvaletin maden suyuyla doldurulmasını isteyen...