15 / 05 / 2024

Periskop

Periskop

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık olarak her üç ayda bir yayınlanan "PERISKOP" isimli yayının 16. sayısı çıktı...

EVA Gayrimenkul'ün yayınladığı Periskop'un 14. sayısı çıktı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık olarak her üç ayda bir yayınladığı 'Periskop' isimli yayının 14. sayısı çıktı

iPhone 16 Pro Max'ten son dakika müjdesi!

Sızan bilgilere göre Apple, iPhone 16 Pro Max modellerinde periskop kamera teknolojisine yer vermeyi planlıyor. Detaylar için tıklayınız...

Huawei P60 Pro hayranlarına müjde! Daha önce hiç görülmemiş kameralarla gelecek

Yaklaşan Huawei P60 Pro akıllı telefonun tasarımını gösteren bir görsel çevrimiçi olarak ortaya çıktı. Kavisli kenarı ve dikkat çekici bir periskop  kamerası ile çekici bir ekran görüntüsü verecek.

Sabırsızlıkla bekleniyor! İphone 15'te periskop kamera iddiası!

Apple'ın yaklaşmakta olan akıllı telefonu iPhone 15 Pro Max'in yalnızca en üst düzey iPhone modeline dahil edilecek olmasına rağmen periskop katlanır  bir zoom kamerasına sahip olacağı bildiriliyor.

Konut sektöründe Ocak 2022'de neler yaşandı?

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık tarafından her ay düzenli şekilde yayınlanan "Periskop Analiz" yayınının 98. sayısı yayınlandı. Peki konut sektöründe Ocak 2022'de neler yaşandı?

Konut sektöründe Aralık 2021'de neler yaşandı?

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık tarafından her ay düzenli şekilde yayınlanan "Periskop Analiz" yayınının 97. sayısı yayınlandı. Peki 2021 Aralık ayında konut sektöründe neler yaşandı?

Konut sektöründe Eylül 2021'de neler yaşandı?

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık tarafından her ay düzenli şekilde yayınlanan "Periskop Analiz" yayınının 95. sayısı yayınlandı. Peki 2021 Eylül'de konut sektöründe neler yaşandı?

Ağustos 2021'de konut sektöründe neler yaşandı?

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık tarafından her ay düzenli şekilde yayınlanan "Periskop Analiz" yayınının 94. sayısı yayınlandı. Peki Ağustos 2021'de konut sektöründe neler yaşandı?

Temmuz 2021'de konut sektöründe neler yaşandı?

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık tarafından her ay düzenli şekilde yayınlanan "Periskop Analiz" yayınının 93. sayısı yayınlandı. Peki Temmuz 2021'de konut sektöründe neler yaşandı?

Konut sektörünün Haziran 2021 karnesi!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık tarafından her ay yayınlanan "Periskop Analiz" yayınının 92. sayısı yayınlandı. İşte konut sektöründeki son durum...

Mayıs 2021'de konut sektöründe neler yaşandı?

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık tarafından her ay yayınlanan "Periskop Analiz" yayınının 91. sayısı yayınlandı. İşte konut piyasasındaki son durum...

Eva Gayrimenkul, Periskop'un 90. sayısını yayınladı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık tarafından her ay yayınlanan "PERİSKOP ANALİZ" yayınının 90. sayısı yayınlandı...

Eva Gayrimenkul, Periskop'un 89. sayısını yayınladı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık tarafından her ay yayınlanan "PERİSKOP ANALİZ" yayınının 89. sayısı yayınlandı...

Eva Gayrimenkul Periskop'un 88'inci sayısını yayınladı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık tarafından her ay yayınlanan "PERİSKOP ANALİZ" yayınının 88'inci sayısı yayınlandı...

Periskop Haberi

Periskop


Eva Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık'ın yayını PERISKOP' ta 2012 Ekim-Kasım-Aralık  dönemine ait gayrimenkul sektörü ile ilgili haberler,  gayrimenkul sektöründeki genel durum, krediler ve önümüzdeki dönemde sektörle ilgili beklentilere yer veriliyor.


Detay için