04 / 10 / 2024

seçim görüşleri

seçim görüşleri

EgeYapı Group Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı seçim sonrası gayrimenkul sektörünü değerlendirdi. İşte İnanç Kabadayı'nın seçim görüşü...

Tarım Kredi'de 27 Nisan-3 Mayıs 2024 fırsat ürünler kataloğunu yayımladı! Tarım Kredi'de seçili gıda ürünlerinde indirim

Tarım Kredi Market 27 Nisan-3 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. Tarım Kredi’de bu hafta; seçili gıda ürünleri raflardaki yerini aldı. 

Seçimden sonra dolar kaç lirayı görür? Baskı sürer mi? Uzman isim açıkladı

Dolar ve eurodaki yükseliş sürerken, Merkez Bankası geçtiğimiz hafta faiz artırımı yaptı. Pazartesi gününden itibaren yükselişi yavaşlayan dolar için gözler seçim sonrasına çevrildi. Peki dolar seçimden sonra yükselecek mi? Yatırım uzmanı Üzeyir Doğan’dan çarpıcı dolar analizi…

Konut satışlarında yerel seçim durgunluğu!

Emlak sektörünün son açıklanan raporu son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut satışlarının son 8 senenin en düşük seviyelerine indiğini ortaya çıkardı. Konu ile ilgili önemli açıklamalar yapan sektör temsilcileri de umutların seçim sonrasına kaldığını kaydetti.

Seçim sonrası boş konut vergisi geliyor mu? Konutların gerçek değerini ev sahipleri ve müteahhitler belirlememeli!

Seçimlerden sonra en çok değişimin vergilerde olması bekleniyor. Bu vergilerden birinin de boş konut vergisi olabileceği gündeme geldi. İşte konut sektörünün seçim sonrası beklentileri...

Ünlü ekonomistten korkutan açıklama: Önce Ramazan ardından da seçim zamlarına hazır olun

Akaryakıttan gıdaya, hizmetten giyime tüm tüketim ürünlerinde zamlar hız kesmeden devam ediyor. Evdeki hesap bir türlü çarşıyla tutmuyor.  Ekonomist Şenol Babuşçu zamların devam edeceğini belirterek, Ramazan zamları ardından da seçim zamlarının kapıda olduğunu söyledi.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptık!

Başlattığı kentsel dönüşüm çalışmaları ile dikkat çeken KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, yaptığı açıklamada kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptıklarını söyledi.

Prof. Dr. Naci Görür: "Deprem bir milli güvenlik sorunudur"

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum projelerini toplantıda açıkladı. Murat Kurum'un seçim vaatlerini duyurduğu programa Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür de katıldı.

2024 Bütçe Kanunu Teklifi görüşmeleri yarın başlıyor! Yapım işleri ek fiyat farkı ve inşaat malzeme fiyatları gündemde!

Yeni torba yasa maddeleri vatandaşların gündeminde yer alıyor. İşte Meclis’ten geçen 86 maddelik torba teklifi görüşmelerindeki yapım işleri ek fiyat farkı, deprem bölgesinde inşaat malzeme fiyatlarını yüksek fiyattan satanlara verilecek ceza ve kentsel dönüşüm detayı...

Bakan Şimşek’ten ABD çıkarması! Yatırımcılara Türkiye'nin ekonomik görünümünü ve hedeflerini anlattı!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, New York'ta yatırımcılarla gerçekleştirdiği görüşmelere yönelik, "Bu görüşmelerimizin Türkiye'ye fon akışında katkısının olacağını umut ediyorum” dedi.

İslam Memiş'ten Altın, Dolar ve Euro Hakkında Güncel Görüşler! Yatırımcılar Ne Beklemeli?

İslam Memiş, güncel olarak piyasa analizi yaptı ve görüşlerini paylaştı. Dolar, altın ve euro konuları hakkında tahmin yapan finans uzmanı İslam Memiş'in bu görüşleri yatırımcılar için önem arz ediyor. Altın ve para piyasaları uzmanı bir kez daha bu konular hakkında yorumlarını paylaştı. 

Bakan Şimşek iş dünyası ve bankacılar ile ne konuştu? İşte görüşmelerin perde arkası!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek bugün TÜSİAD ve Türkiye Bankalar Birliği üyeleri ile bir araya geldi. Bakan Şimşek, her iki görüşmede de tarafların mevcut duruma ilişkin tespit ve önerilerini dinlerken, yeni döneme ilişkin hedeflerini paylaştı.

Bankacılık kaynakları: Mehmet Şimşek bankalarla görüşecek

Bankacılık kaynaklarından edinilen bilgilere göre, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek haftaya bankalarla bir araya gelecek. Bankacıların Reuters'a verdiği bilgiye göre, Bakan Şimşek bankalarla görüşecek.

Flaş iddia! Mehmet Şimşek: ‘Sorun görünenden daha büyük’

3 Haziran’da Hazine ve Maliye Bakanı olarak atanan Mehmet Şimşek’in göreve gelmesinin ardından ekonomiye yönelik flaş bir itirafta bulunduğu iddia edildi. Şimşek’in yakın çevresine ekonominin görünenden daha büyük problemleri olduğunu söylediği ileri sürüldü.

seçim görüşleri Haberi

seçim görüşleri

1 Kasım seçimlerinde , halkımız istikrara ve büyümeye ne kadar önem verdiğini bir kez daha ortaya koymuştur. Milli iradenin tercihi sonucu AK Parti güçlü bir oy oranıyla tek başına iktidar olmuştur.  26. Dönem Parlamentosunun ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum.


Türkiye’nin , yaklaşık iki yıldır devam eden seçim süreçlerini de tamamlayarak, hem politik hem de ekonomik anlamda istikrarlı bir döneme girdiğini düşünüyoruz. Gayrimenkul sektörü, ülkenin istikrarı ile doğru orantılı bir şekilde hareket eden bir yapıya sahip. Ülke ekonomisi için büyük önem arz eden sektörümüz seçim sonrası dönemde büyümenin  devam etmesi ile birlikte önemli bir ivme kazanacaktır. Siyasi belirsizliğin ortadan kalkmasıyla yabancı yatırımcı da tekrar ülkemize yönelecektir. Gayrimenkul sektörü, bundan sonra da önemini korumaya ve Türkiye ekonomisinin lokomotifi olmaya devam...