03 / 05 / 2024

Sinpaş GYO satışlarını arttırdı

Sinpaş GYO satışlarını arttırdı

Gayrimenkul sektöründe özgün konseptli projelerin liderliğini üstlenen Sinpaş GYO'nun yılın ilk 6 ayında satışları adet olarak yüzde 75. ciro olarak ise yüzde 70 artış gösterdi.

Sinpaş GYO'nun cirosu yüzde 70 arttı!

Sinpaş GYO, 2014 yılı ilk 6 aylık yönetim kurulu faaliyet raporunu ve satışlarını kamuoyuna duyurdu Sinpaş GYO’nun yılın ilk yarısındaki satışları adet olarak yüzde 75, ciro olarak yüzde 70 artış gösterdi.

Yüksek faizler konut satışlarını durma noktasına getirdi!

Yaptığı açıklamada Antalya'da Mart'ta konut satışında yüzde 7 oranında gerileme yaşandığını dile getiren  ATSO Başkanı Ali Bahar yüksek faizlerin konut satışlarını durma noktasına getirdiğini söyledi.

Konut satışı en çok Hatay'da arttı! İşte satışların en çok arttığı iller ve artış oranları...

TÜİK mart ayına ilişkin istatistikleri açıkladı. Hemen ardından satışların en çok arttığı iller ve artış oranları da belli oldu. İşte burada deprem bölgesi dikkatleri çekti. 

Konut satışlarının en çok azaldığı 10 şehir!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan rakamlara göre, konut satışları 2023 Aralık ayına göre yüzde 42,04 azalarak 80 bin 308 oldu. Düşüşler 2 kata ulaştı. İşte konut satışlarının en çok azaldığı 10 şehir...

Konut satışlarının artması inşaat ve arsa maliyetleri ile kredi faizlerinin düşmesine bağlı!

Yükselen konut fiyatlarının, sektörü istenmeyen bir seviyeye taşıdığına dikkat çeken Bahaş Holding CEO’su Abdüssamet Bahadır ''Konut satışlarının artması inşaat ve arsa maliyetleri ile kredi faizlerinin düşmesine bağlı'' dedi.

Opel, elektrikli araç satışlarını yüzde 22 oranında artırdı...

Opel'in elektrikli araç satışlarını, geçen sene bir önceki seneye göre yüzde 22 oranında artırdığı kaydedildi. 

Konut satışlarının yılın 2. yarısında artması bekleniyor!

Konut sektörünün Türkiye ekonomisinin lokomotifi olduğunu söyleyen Akar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Figen Akar, konut satışlarının yılın 2. yarısında artması beklediklerini söyledi.

Konut kredi faizlerinin yükselmesi konut satışlarını olumsuz etkiliyor!

Konut satış rakamlarını değerlendiren Akar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Figen Akar Konut kredi faizlerinin yükselmesinin konut satışlarını olumsuz etkilediğini söyledi.

Konut kredisindeki yüksek faizler konut satışlarını düşürürken, fiyatlar durağanlaştı!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası Başkanı Hakan Akçam, TUİK’in ekim ayı konut satış rakamlarını inceleyerek, konut kredisindeki yüksek faizlerin konut satışlarını düşürdüğünü, fiyatların ise durgunlaştığını açıkladı.

Sektörden ipotekli konut satışlarının artması için faizler düşsün önerisi!

Türkiye genelinde gerçekleşen konut satış istatistikleri yayımlandı. Akar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Figen Akar konut satışlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Akar, ipotekli konut satışlarının artması için faizler düşsün önerisinde bulundu.

Togg elektrikli otomobil satışlarını tetikledi!

Türkiye otomobil pazarında elektrikli otomobil satışlarının payı bu senenin ilk 8 ayında yüzde 4'e yaklaşırken, Togg T10X modeli de satışa başladığı 4 ay içinde tüm elektrikli araç pazarında en çok satan marka ve model kategorisinde adeta lider oldu.

Kamuran Akbay: Kira fiyatları, konut satışlarını tetikliyor!

Kamuran Akbay Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kamuran Akbay konut ve kira fiyatlarına ilişkin açıklama yaptı. Akbay, tedarik kırılmaların konut satışlarını da etkilediğini söyledi. 

Gayrimenkulde işler kesat! Konut satışlarının 2023’de yüzde 30 gerilemesi bekleniyor!

Gayrimenkul satışları yılın ilk dört ayında geçen yıllara kıyasla hız kesti. Son 3 yıldır yıllık 1,5 milyon adet seviyesinde gerçekleşen konut satışları nisan ayında yüzde 35,6 gerilerken, 2023 genelinde satışların yüzde 25 ile 30 arasında düşeceği tahmin ediliyor.

Arsa ve tarlalara talep patladı! Konut dışı gayrimenkul satışları, konut satışlarını solladı! 

Arsa ve tarlaları kapsayan konut dışı gayrimenkul satışları, konut satışlarını resmen solladı. 

Sinpaş GYO satışlarını arttırdı Haberi

Sinpaş GYO satışlarını arttırdı

Sinpaş GYO. 2014 yılı ilk 6 aylık yönetim kurulu faaliyet raporunu ve satışlarını kamuoyuna duyurdu. Gayrimenkul sektöründe özgün konseptli projelerin liderliğini üstlenen Sinpaş GYO'nun yılın ilk yarısındaki satışları adet olarak yüzde 75. ciro olarak yüzde 70 artış gösterdi. Geçtiğimiz yılın ilk altı ayında 412 satış ve 220 milyonluk bir satış cirosu elde eden Sinpaş GYO. 2014'ün ilk altı ayında 723 satışa ve 376 milyon TL ciroya ulaştı. Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, şirketin ilk yarı yıl sonuçlarını değerlendirdi. "Sinpaş Grubu olarak 40. yaşlarını kutladıkları 2014 senesini, "Projeler Yılı" olarak taçlandırdıklarını" belirten Gacemer şunları söyledi: ''Yılın ilk altı ayında istanbul'da EgeYakası ve Ankara'da İncek Blue lansmanlarımızı yaptık. Önümüzdeki dönem dört yeni projemizi daha sunmanın yoğun çalışması içerisindeyiz. Yaz, sıcaklar...