04 / 05 / 2024

zenginler daha uzun mu yaşıyor

zenginler daha uzun mu yaşıyor

Ülkenin fakir bölgelerinde erkekler için ortalama yaşam ömrü 69 olarak belirlendi. Gelir düzeyinin daha yüksek olduğu bölgelerde ise erkeklerin ortalama yaşam süresinin 76 olduğu ortaya çıktı.

'Şu anda dolarda boğa trendiyle uğraşması çok zor' diyen uzmanlar açıkladı! Dolar son bir yılın rekorunu kırmaya geliyor

Dolar/TL kuru ABD faiz oranlarının daha uzun süre yüksek kalacağına dair beklentilerin yükselmesi ile son bir yılın en iyi çıkışına hazırlanıyor.

Milyarderler 2020'den sonra yüzde 34 daha da zenginleşti! Krizlerde, zengin daha zengin, yoksul daha yoksul oluyor!

İngiltere merkezli uluslararası insani yardım kuruluşu Oxfam, 2020 sonrasında yaşanan küresel salgın, savaş, hayat pahalılığı ve iklim değişimi gibi krizlerin zenginler ve yoksullar arasındaki uçurumu daha da genişlettiğinin altını çizdi. Buna göre, milyarderler 2020'den sonra yüzde 34 daha da zengi

Citroen'dan yeni indirim kampanyası! Citroen C3 Aircross Ocak ayı fırsatlarını açıkladı...

Otomobil almak isteyenler, markanın yaptığı indirimler ile Citroen C3 Aircross sahibi olabilirler. Otomobil, hem daha az yakıyor hem de daha uzun yol kat ediyor. Ocak ayı bitmeden bu fırsatı kaçırmayın. Ocak ayı Citroen C3 Aircross fiyat listesi.

Evi kiraya vermek mi? yoksa vadeli hesaba yatırım mı? daha cazip...

Ev kiraya vermek iyi bir yatırım mı? Yoksa paranızı vadeye yatırıp faiz almak mı daha cazip! Ev kiraya vermek uzun dönemde kazandıran bir yöntemdir. Fakat son günlerde sosyal medya x üzerinden, uzmanlar ev mi? vadeli hesap mı? konusunu tartışmaya açıyor. İşte haberin detayları ve yorumlar...

Kiralar 3 yıl sonra ilk defa düştü: Düşüş devam eder mi?

Konutların günlük şekilde kiraya verilmesi zorlaştırıldı. O konutlar daha uzun süreli kiralanmaya başlandı. Bu da mega kent İstanbul'da kiralık konut fiyatlarında 3 sene sonra ilk kez düşüş getirdi. Peki kiralardaki düşüş devam edecek mi?

Küresel piyasalar FED’in faiz kararına kilitlendi!

Küresel piyasalarda, gözler Fed başta olmak üzere önemli merkez bankalarının faiz kararlarına çevrildi. Piyasalarda bankanın politika faizini beklenenden daha uzun süre yüksek seviyelerde tutacağına yönelik endişeler arttı.

Emekli olmak isteyenler dikkat! 31 Ağustos’ta sona eriyor! Sakın ihmal etmeyin!

Genel Sağlık Sigortası prim borçları için yalnızca anaparayı ödeyerek borçlarını kapatma fırsatı, 31 Ağustos’ta sona eriyor. Fakat, okullarından mezun olup iş bulamayan ya da üniversiteyi kazanamayan gençler için daha uzun bir süreç de devreye giriyor. İşte detaylar...

 Samsung buzdolabı kaç TL? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Samsung, gelişmiş soğutma teknolojilerini kullanarak yiyeceklerin daha uzun süre taze kalmasını sağlayan buzdolabı müşterilerini bekliyor. Peki Samsung buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

IMF: ABD uzun süre faiz artırımlarına devam etmeli!

Uluslararası Para Fonu (IMF) Başkanı Kristalina Georgieva, ABD'de uzun süreli bir sıkı para politikasının gerekli olduğunu belirterek, "Enflasyonun yüzde 2 hedefine düşürülmesi için faiz oranlarının bir süre daha yüksek olması gerekecek" dedi.

ABD'de işler ters gidiyor! IMF'den 2024 senaryosu

IMF, faiz oranlarının 2024'ün sonlarına kadar %5,25 ila %5,5 aralığında kalması gerektiğini söylüyor. Büyüme ve işgücü piyasasının kötüleşmesi bekleniyor. Enflasyon yumuşayacak, ancak daha uzun süre %2'nin üzerinde kalabilir. açıklamasını yaptı

Almanya çifte vatandaşlığı kolaylaştırıyor! Göçmenler daha hızlı vatandaş olabilecek!

Almanya'da hazırlanan ve üzerinde uzlaşma sağlanan yasa tasarısı taslağına göre, uzun senelerdir yaşayan göçmenler daha hızlı bir şekilde vatandaş olabilecek.

Zeynep Yalım Uzun  kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Nereli?

Mavi Giyim Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız üye Zeynep Yalım Uzun kimdir? Kaç yaşında? Zeynep Yalım Uzun  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Zeynep Yalım Uzun'un eğitim hayatı nasıldı?

İşte iPhone pilinizin daha uzun süre dayanmasını sağlamanın yolu

Her yeni iOS güncellemesi yayınlandığında, birçok kullanıcı kaçınılmaz olarak pil ömrünün hızlı bir şekilde tükenmesiyle karşılaşır.

zenginler daha uzun mu yaşıyor Haberi

zenginler daha uzun mu yaşıyor

Ülkenin fakir bölgelerinde erkekler için ortalama yaşam ömrü 69 olarak belirlendi. Gelir düzeyinin daha yüksek olduğu bölgelerde ise erkeklerin ortalama yaşam süresinin 76 olduğu ortaya çıktı.


Aynı oran kadınlarda ise 76’ya 79 olarak belirlendi. ABD’deki Amerikan Toplum Sağlığı dergisinde yayınlanan araştırmaya göre gelir düzeyi düşük bölgelerdeki erkeklerin ortalama ömrü dünyanın yarısından daha düşük bir seviyede. Araştırmanın yöneticilerinden doktor Randy Wykoff, farklı mahallelerdeki tüketim alışkanlıklarını bulmayı hedeflerken böyle bir sonuçla karşılaştıklarını belirtti. 


Aynı zamanda gelir düzeyi düşük seviyelerde olan bölgelerde sigara içme oranının iki kat ve obezitenin ise yüzde elli daha fazla olduğu tespit edildi. Doğu Tennessee Eyalet Üniversitesi’nde Toplum Sağlığı Dekanlığı görevini yürüten Wykoff, sigara ve obezite konusunda öne sürdükleri tezlerin doğrulandığını ancak ortalama yaşam süresinde böyle bir fark beklemediklerini açıkladı....