28 / 04 / 2024

Ziraat Bankası Eminönü meydanı davası

Ziraat Bankası Eminönü meydanı davası

1999 yılında Ziraat Bankası, Eminönü'nde otobüs durağı ve yol olarak kullanılan 1.7 dönümlük arsa için İBB'ye dava açmış. Belediye metrekaresine 50 milyon lira verip almak isterken, Ziraat Bankası 400 milyon lira talep etmiş.

Ziraat Bankası'ndan son 27 gün uyarısı! Müşterisi olup da bunu yapanların hesabına 7 bin 500 TL yatırılacak!

Başlattığı kampanyalarla müşterilerinin yüzünü güldüren Ziraat Bankası bir kampanyasını daha açıkladı. Ziraat Bankası müşterisi olup da bunu yapanların hesabına 7 bin 500 TL yatırılacak... İşte kampanya detayları...

Ziraat Bankası'ndan son 36 saat uyarısı! Müşterisi olup da bunu yapanın hesabına 1.500 TL yatırılacak!

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası'nın yeni kampanyası 36 saat sonra sona erecek. Söz konusu kampanya kapsamında hesaplara 1.500 TL yatırılacak. İşte Ziraat Bankası'nın yeni kampanyası ile ilgili detaylar...

Ziraat Bankası'ndan Hepsiburada'da alışveriş yapanlara güzel haber! Bankkart Genç'e Özel çılgın fırsat...

Ziraat Bankası kampanyalarına devam ediyor. Bu kapsamda kurum, Hepsiburada'da Bankkart Genç'e Özel 350 lira ve üzeri alışverişe 50 lira, toplam 100 lira Bankkart Lira fırsatı sağlanacağını ilan etti.

Ziraat Bankası bir defaya mahsus hesaplara 2 bin TL yatıracak! Ziraat Bankası hesabı olanlar yaşadı!

Ziraat Bankası, kasım ayına girer girmez yeni kampanyalarını uygulamaya başladı. Son olarak düzenlediği yeni kampanyası kapsamında 2 bin TL hediye edeceğini açıklayan Ziraat Bankası, kampanyanın 15 Kasım’da sona ereceğini duyurdu.

Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank peş peşe açıkladı: Bu rakamlara aman dikkat! Ev alacaklar şimdi göz atın! 

Ev alacaklar, banka banka konut kredisi hesaplamalarını araştırıyor. Peki 3 milyon TL'lik konut kredisinin aylık taksitleri ve geri ödemesi ne kadar? İşte Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank konut kredisi hesaplama 29 Ekim 2023...

Ziraat Bankası son kez duyurdu! Başvuruyu eksiksiz yapanın IBAN numarasına 5 gün içinde 2 bin 500 TL yatacak!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Ziraat Bankası, ekim ayına özel düzenlediği kampanyalar kapsamında son kez duyuru yaptı. Ziraat Bankası, düzenlediği bir kampanya kapsamında hesaplara 2 bin 500 TL yatıracağını ve kampanyanın 31 Ekim’de sona ereceğini vurguladı.

Ziraat Bankası resmen açıkladı! Verilecek bu 1000 TL Bankkart Lira'yı sakın kaçırmayın!

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası resmen açıkladı. Verilecek bu 1000 TL Bankkart Lira'yı sakın kaçırmayın... İşte Ziraat Bankası'nın yeni kampanyası ile ilgili detaylar...

Ziraat Bankası 2.500 TL Bankkart Lira verecek! Dev kampanya için son gün 31 Ekim! 

Ziraat Bankası 2.500 TL Bankkart Lira hediye edecek. Pek çok kişinin yüzünü güldüren dev kampanya için son gün 31 Ekim olarak belirlendi.

Ziraat Bankası'ndan SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emeklisine ödeme müjdesi! 5 bin TL nakit parayı sakın kaçırmayın!

Ziraat Bankası'ndan SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emeklisine son dakika ödeme müjdesi geldi. 5 bin TL nakit parayı sakın kaçırmayın...

Ziraat Bankası son kez duyurdu! Hesabınıza 3 gün içinde tam 3 bin TL yatacak!

Ziraat Bankası, Apple bilgisayar almak isteyenlere özel bir kampanya düzenlediği. Gürgençler ile iş birliği kapsamında düzenlenen kampanyaya göre Apple bilgisayar alımlarında 3 bin TL hediye edeceğini açıklayan Ziraat Bankası, kampanyanın 30 Eylül’de sona ereceğini duyurdu.

Ziraat Bankası müşterilerine müjde! Verilecek 3 bin TL bankkart lirayı sakın kaçırmayın!

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası yeni bir kampanya başlattı. Pek çok kişinin yüzünü güldüren kampanya ile 3 bin TL bankkart lira hediye edecek.

Ziraat Bankası rekor bir para verecek. Alışverişe çıkmadan hemen bakın. O ürünlerde geçerli

Ziraat Bankası'ndan vatandaşlara alışveriş konusunda iyi bir miktarda para verilecek. Ancak sadece o ürünlerde geçerli olacak. Alışveriş yapmadan önce mutlaka bakın.

Akbank, Halkbank, Vakıfbank, ve Ziraat Bankası... Bankalar tek tek açıkladı. Paraya ihtiyacı olanlar baksın

Akbank, Halkbank, Vakıfbank, ve Ziraat Bankası tarafından güncel faiz oranları açıklandı. Paraya ihtiyacı olan vatandaşların buna bakması gerekiyor.

Ziraat Bankası Eminönü meydanı davası Haberi

Ziraat Bankası Eminönü meydanı davası



Ziraat Bankası, Eminönü'nde otobüs durağı ve yol olarak kullanılan arsası için Büyükşehir Belediyesi'ne dava açtı


İki trilyonluk meydan davası


Mısır Çarşısı'nın çaprazında, 1994'ten bu yana otobüs durağı ve yol olarak kullanılan 1.7 dönümlük arazi Büyükşehir Belediyesi'ni, Ziraat Bankası'yla karşı karşıya getirdi. Belediye metrekaresine 50 milyon verip araziyi almak isterken, banka 400 milyon lira talep ediyor.


    SULTANAHMET - Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü, Eminönü Ahi Çelebi Mahallesi'ndeki 1751 metrekarelik yerini işgal ederek, yol ve otobüs durağı olarak kullanan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne yaklaşık 2 trilyon liralık alacak davası açtı.

    

    İstanbul 5'nci Asliye Hukuk Mahkemesi'ne başvuruda bulunan Ziraat Bankası, dilekçesinde dava...