10 / 05 / 2024

Pazardan veya marketten alışveriş yaparken bunlara dikkat edin! 300 liranız cebinizde kalsın

Pazardan veya marketten alışveriş yaparken bunlara dikkat edin! 300 liranız cebinizde kalsın

Pazar ve market fiyatları arasında büyük bir fark olduğunu belirten, Türkiye Sebzeciler Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Federasyonu Başkanı Ali Karaca, bazı inceliklere dikkat edilerek, 300 lira daha az harcama yapılabileceğini anlattı. İşte detaylar…



SOSYAL MEDYADAN VERİLEN SİPARİŞİN UCUZA GELMESİNİ BEKLEME"
Online uygulamalardan verilen gıda siparişleri de konuşan Karaca, "Sosyal medyadan alınan bir ürünün evinize ucuz geleceğini beklemeyin. Yani muzu sen pazardan 15 - 18 TL’ye alacağına, sosyal medyada sipariş verirsen evine 25 TL’ye gelir, bu kolaylıktan kaçalım" şeklinde konuştu.

Karaca, pazardaki fiyatların git gide düşeceğini ifade ederek şunları belirtti:

"10 - 15 gün sonra tarla mahsulleri Ege, Bursa, Çukurova bölgeleri olsun, Kahramanmaraş tarafları olsun her yerde başlamış olacak. Biraz daha fiyatlarda indirim olacak. Pazarlarda indirim olur ama marketlerde olmaz. Şunu net söylüyorum şu fiyatlara bakın, on gün sonra gelin, daha ucuzlamış fiyatı görün. Biber, 10 TL’ye kadar düşecek, şu an bizde 12-15 TL, marketlerde 30 TL. Bu, tarla mahsulleri çoğaldığı zaman daha da düşecek. Tarla mahsulü gelecek.

Şu anda sera mahsulleri tükenmiş durumda tarla mahsullerine geçiş var. Bu geçiş sırasında ürün biraz pahalı olabilir fakat on beş gün sonra hepsi tamamen düşecek"

Pazardan veya marketten alışveriş yaparken bunlara dikkat edin! 300 liranız cebinizde kalsın

EDİTÖR NOTU: Bu haber 21 Temmuz 2022 tarihinde saat 10.11’de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 17,59 Türk Lirası, euro 17,98 Türk Lirası, altının gramı ise 957 Türk Lirası değerinde.

İşsizlik maaşına rekor zam geldi! Başvurana 5.137 lira ödenecek

Ünlü ekonomist İslam Memiş altının rekor kıracağı tarihi açıkladı! Güvenli yatırım şeklini duyurdu

Zamlı emekli maaşlarının ödeneceği tarih belli oldu! İşte 2022 Temmuz SSK ve Bağ - Kur emekli maaşlarının yatacağı tarih

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön