02 / 05 / 2024

18 - 06 - 2021 Tarihli arşiv haberleri - 112 Haber

Kemer NG Phaselis Bay Otel açıldı!

Kemer'de inşa edilen NG Phaselis Bay Otel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle hizmete açıldı...

Meydan Evler kura sonuçları 21 Haziran 2021!

Meydan Evler kura sonuçları 21 Haziran 2021 haberimizde yer alıyor. Meydan Evler kura sonuçları 21 Haziran 2021 hakkında bilgi vermeden önce proje detayları hakkında bazı bilgiler verelim.

Sianji Grup'tan Mısır'a resort otel projesi!

2 yıl önce yurt dışında yatırım yapmaya başlayan Sianji Well-Being Grup Yönetim Kurulu Başkanı Recai Çakır, Mısır'da 160 odalı bir wellbeing resort otelin yapılacağını açıkladı. 

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler kura sonucu 21.06.2021!

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler kura sonucu 21.06.2021 haberimizde yer alıyor. İşte KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler kura sonucu 21.06.2021 ve proje detayları...

Pandemide yalı satışları rekor kırdı!

Koronavirüs salgınında İstanbul'un sahilinde yer alan yalılar ilgi odağı olmaya devam etti. Pandeminin başından itibaren 35'in üzerinde yalı satıldı. 

Aselsan, Konya'da 4 katlı okul inşa edecek!

Konya’da Aselsan Konya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin inşa edilmesi için protokol imzalandı. Okulun 2022 yılında eğitime kazandırılması planlanıyor.

Kilit Grup yeni otel yatırımları için düğmeye bastı!

Turizm sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan Kilit Grup, yeni otel yatırımları için start verdi.

Türkiye konutların yüzde 35'i çürüme tehlikesi altında!

Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) 2020 yılına ilişkin Gelir ve Yaşam Koşulları Araştırması'nın sonuçlarına göre; Türkiye'de bulunan konutların yüzde 35'i çürüme tehlikesiyle karşı karşıya. 

Talep arttı! Kiraya veren yaşadı!

Pandeminin ardından evlerde geçirdiğimiz zaman arttı. Koronavirüs müstakil evlere ilgiyi artırdı. Bazı iller son bir yılda yüzde 70 değerlendi...

Nidapark Çengelköy az katlı yatay mimarisiyle dikkat çekiyor!

İstanbul Anadolu Yakası Çengelköy'de hayata geçirilen Nidapark Çengelköy, az katlı yatay mimarisiyle dikkat çekiyor...

Sivas'ta 22.1 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Sivas İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Sivas'ta yer alan 4 adet arsayı 22 milyon 73 bin 217 TL bedelle satışa çıkardı.

Titanic Otel yurtdışı yatırımlarına hazırlanıyor!

Türkiye'de 8, yurt dışında 3 otelle faaliyetlerini sürdüren Titanic, Avrupa yatırımlarına hazırlanıyor. Grubun şu anda Almanya'da otel inşaatları aralıksız devam ediyor. 

Emekliye üç müjde birden! 551 lira hesaplarda!

Hesaplara en az 500 lira yatırılıyor. Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor. Zam geldi, ödenecek paralar arttı. 500 liradan başlıyor ve 1750 liraya kadar ödeme yapılıyor. Promosyon ödemelerinden başvuru yapan emekliler yararlanıyor.

TOKİ Siirt projesi Pazartesi günü ihaleye çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Siirt Merkez'de 252 yeni konut ve 3 dükkanlı ticaret merkezi inşa edecek. 

Kurban Bayramı yasakları açıklandı!

Kurban Bayramı yasakları tek tek açıklandı. Diyanet İşleri Başkanlığı'nın hazırladığı 2021 Yılı Kurban Hizmetlerinin Uygulanmasına Dair Tebliğ, Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Evrim Kırmızıtaş Başaran, Yılın Girişimci İş Kadını seçildi!

Lüks Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Yılın Girişimci İş Kadını oldu...

Hilmi Türkmen'den kentsel dönüşüm tepkisi!

Önceki gün Üsküdar'da gerçekleşen kentsel dönüşüm programına katılan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen dönüşüm çalışmalarına yönelik açıklamalarda bulundu. 

Oyak Urla Bademler projesinde son durum ne?

640 adet villanın yer alacağı Oyak Urla Bademler projesinde imar çalışmaları devam ediyor...

Milli Piyango'dan İstanbul'da 10.6 milyon TL'ye satılık 13 kamu konutu!

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü, Bakırköy ve Fatih'te bulunan 13 adet kamu konutunu 10 milyon 645 bin TL'ye satışa çıkardı. 

Kriptolarda düzenlemeler sektörün önünü açacak!

Kripto para borsasına yönelik düzenlemeler için geri sayım başladı. İlerleyen günlerde hayata geçecek düzenleme ile borsada denetim kolaylaşacak. 

Eşyaları eve sığmayan Rachel Araz, yeni evine taşındı!

Sosyal medya fenomeni Rachel Araz’a gelen hediyeler evine sığmadı. Evi ağzına kadar dolan ünlü isim, yeni evine taşındı.

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! İşte açıklanan o rakamlar!

Ev sahipleri ve kiracıların merakla beklediği Haziran 2021 kira artış oranları 3 Haziran tarihinde açıklandı. İşte o rakamlar...

MGallery The Bodrum Hotel Yalıkavak 1 Temmuz’da açılıyor!

Accor Grubu’nun markası olan MGallery, yeni otelini Bodrum'da açmaya hazırlanıyor. MGallery The Bodrum Hotel Yalıkavak 1 Temmuz’da kapılarını açacak. 

TOKİ'den İstanbul'a 1.833 yeni konut müjdesi!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden TOKİ, 4 yeni proje için düğmeye bastı...

Orkun Group'un acı günü! Şükrü Karadeniz vefat etti!

Orkun Group'un kurucusu, Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Karadeniz'in babası Şükrü Karadeniz vefat etti. Orkun Group ve ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Konya Ereğli'nin çehresi kentsel dönüşümle değişiyor!

Konya'ya bağlı Ereğli Belediyesi  Hamidiye, Hıdırlı ve Dalmaz Mahalleleri'nde kentsel dönüşüm çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Çalışmalarla 338 adet yapı inşa edilecek.

İstanbullular dikkat! O tarih belli oldu!

Türkiye'nin 81 ilinde yeşil alan miktarını artırmak için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Arnavutköy Millet Bahçesi projesinin ihalesini Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

Yapı ve Kredi Bankası'nın 12.1 milyon TL'lik payı Koray GYO'ya devredildi!

Yapı ve Kredi bankası A.Ş., 10 milyon 404 bin TL nominal değerli A grubu paylar ile 1 milyon 775 bin 872 TL nominal değerli B grubu payların devri ile, (A) grubu payların Yatırımcı Tazmin Merkezi'nin sahip olduğu 0,024 TL nominal değerli (A) grubu payları Koray GYO'ya devredildi.

Kanal İstanbul'un temeli 7 gün sonra atılıyor!

Asrın projesi olarak adlandırılan Kanal İstanbul'un temeli 7 gün sonra atılıyor. Temel atma törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacak.

Mersin, Çamlıbel Millet Bahçesi ile canlanacak!

Mersin'de bir zamanlar sahip olduğu hareketliliğiyle kent ekonomisinin kalbi niteliğindeki Çamlıbel mahallesi, Marina Projesi ve Millet Bahçesi ile eski günlerine kavuşacak.