20 / 05 / 2024

3 bin bekçi alımı

3 bin bekçi alımı

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) bünyesine 3 bin bekçi alımı yapılacak. Çarşı ve mahalle bekçi kadrosu ihdas edilmesine ilişkin karar, Resmî Gazete’de yayımlanmıştı. Binlerce adayın beklediği 3 bin bekçi alımı için başvuru şartları için gözler Polis Akademisi Başkanlığı’na çevrildi.

İnşaat işçisi krizi tam gaz: Günlük 3 bin liraya çalışacak işçi bulunamıyor!

İnşaat sektörünün yılın 12 ayı hareketli olduğu Antalya'da inşaat işçisi krizi de tam gaz devam ediyor. Antalya Müteahhitler Derneği Başkanı İsmail İltemir konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada 5 bin işçiye ihtiyaç duyduklarını, günlüğü 3 bin TL yevmiyle işçi bulamadıklarını söyledi.

Son dakika altın fiyatları: Gram altın 2 bin 53 TL, çeyrek altın 3 bin 394 TL'den işlem görüyor! 

Son dakika altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Bugün gram altın  2 bin 53 TL, çeyrek altın 3 bin 394 TL'den işlem görüyor. İşte 15 Şubat 2024 altın fiyatları.

O ilde yaşayanlara müjde! 3 bin konut ve 10 bin iş yeri yapılacak!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya’da 3 bin konut ve 10 bin iş yerinin inşa edileceğini söyledi.  Başkan Gürkan, depremin ardından kentte modern bir yapı oluşturmak için incelemelerin yapılacağını açıkladı.

Konteyner nakliye şirketi Maersk, 3 bin 500 kişiyi daha işten çıkardığını duyurdu

Konteyner nakliye şirketi Maersk, küresel ekonomik yavaşlamanın tetiklediği talep azalması ve kapasitenin yükselmesi sebebi ile 6 bin 500 kişinin işten çıkarıldığını belirtti. Öte yandan firma önümüzdeki günlerde de 3 bin 500 kişinin daha işine son verileceğini açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Gaziantep'te bulunan çiftçilere 3 bin 800 ton tohum ve gübre desteği verildiği açıklandı

Gaziantep'te Şahinbey Belediyesi tarafından çiftçilere yönelik 3 bin 800 ton tohum ve gübre dağıtımı gerçekleşti. Tarımın dünya ve ülkemiz için çok önemli olduğu göz önünde bulundurularak, sektöre teşvik ve destek uygulamaları da devam ediyor. İşte haberin detayları...

Öğrencilere 3 bin TL ve 5 bin TL eğitim desteği verilecek! Bu paraları mutlaka alın!

Üniversite öğrencilerine 3 bin TL ve 5 bin TL eğitim desteği verilecek. Eğitim desteği bekleyen öğrenciler bu paraları mutlaka alın...

Ziraat Bankası son kez duyurdu! Hesabınıza 3 gün içinde tam 3 bin TL yatacak!

Ziraat Bankası, Apple bilgisayar almak isteyenlere özel bir kampanya düzenlediği. Gürgençler ile iş birliği kapsamında düzenlenen kampanyaya göre Apple bilgisayar alımlarında 3 bin TL hediye edeceğini açıklayan Ziraat Bankası, kampanyanın 30 Eylül’de sona ereceğini duyurdu.

Hem 18 bin 500 TL maaşla hem de KPSS şartsız bekçi alımı yapılacak! Lise mezunları bu tarihleri sakın kaçırmayın!

Pek çok kişinin gündeminde yer alan bekçi alımları için yeni ilanlar da peş peşe yayımlandı. Hem 18 bin 500 TL maaşla hem de KPSS şartsız bekçi alımı yapılacak. İşte detaylar...

İŞKUR'dan son dakika Eylül 2023 fırsatı! 18 bin 500 TL maaşla KPSS şartsız bekçi alımı yapılacak! Kaçırmayın!

Pek çok kişinin en çok araştırdığı konular arasında yer alan bekçi alımları için Eylül 2023 müjdesi geldi. İŞKUR'un yayımladığı ilana göre 18 bin 500 TL maaşla KPSS şartsız bekçi alımı yapılacağı belirtildi. Kaçırmayın...

Afşin'de afetzedeler için yapılan 3 bin 600 konut Kasım ayında teslim edilecek!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat depremlerinden etkilenen Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde afetzedeler için inşa edilen 3 bin 600 konut Kasım ayında teslim edilecek.

Ülkenin en büyük ikinci bankası 3 bin kişiyi işten çıkaracak!

UBS Group, İsviçre’nin en büyük ikinci bankası olan Credit Suisse'i devralmasının ardından 3 bin kişilik işten çıkarmayı kapsayan tasarruf planını devreye soktu.

İŞKUR aracılığı ile 22 bin TL maaşlı bekçi olabilirsiniz!

İŞKUR, bekçi olmak isteyenler için sevindirici bir haber duyurdu. 22 bin TL maaş şartıyla bekçilik için iş alımları ilanla paylaşıldı. Alımlar 24 farklı il için geçerli olup adayların başvurması gerekmektedir. İŞKUR’dan bekçi iş ilanı detayları…

TÜİK işsizlik rakamlarını açıkladı! İşsiz sayısı 3 milyon 585 bin kişi oldu!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), nisan ayı işsizlik rakamlarını açıkladı. Buna göre söz konusu dönemde  işsiz sayısı 3 milyon 585 bin kişi oldu! 

3 bin bekçi alımı Haberi

3 bin bekçi alımı

Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı bünyesinde görevlendirilmek üzere 3 bin bekçi alımı yapılacak. Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’nin Resmî Gazete’de yayımlanmasının ardından, ‘’3 bin bekçi alımı şartları nelerdir? 3 bin bekçi alımı başvuruları ne zaman başlayacak?’’ soruları gündem oldu.

3 BİN BEKÇİ ALIMI BAŞVURULARI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Cumhurbaşkanlığı imzasıyla Resmî Gazete’de, ”Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Kadro İhdas Edilmesine İlişkin Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi" yayımlandı. Söz konusu kararnameye göre, Emniyet Genel Müdürlüğünün taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere; 3 bin çarşı ve mahalle bekçisi kadrosu ihdası yapıldı.

Çarşı ve mahallelerin güvenliği için Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilecek bekçi alımı ilanın detayları ve tarihi henüz açıklanmadı.

Başvuruların tamamlanmasıyla birlikte tüm Türkiye’de sınav yapılacak. Sınavda başarılı olamayanlar, sözlü mülakat ve fiziksel parkur aşamalarına...