02 / 05 / 2024

ABD emlakçı suçlama

ABD emlakçı suçlama

İki kadın, ABD’de ev almak isteyen kişiler için danışmanlık yapan gayrimenkul şirketinin sahibi eski patronlarının kendilerini taciz ettiğini iddia ederek suç duyurusunda bulundu.

Emlak dolandırıcılığı davası için Trump'tan 100 milyon dolar teklifi!

Eski ABD Başkanı Donald Trump, emlak sektöründe yıllarca çok sayıda kişi ve kurumu dolandırdıkları suçlamasıyla yargılandıkları dava sonucu çarptırıldıkları ceza için 100 milyon dolar teklifte bulundu.

Trump'a emlak dolandırıcılığı davasında 354,9 milyon dolar ceza! 

Emlak sektöründe yıllarca çok sayıda kişi ve kurumu dolandırdığı suçlamasıyla ilgili New York'taki davada eski ABD Başkanı Donald Trump'a 354,9 milyon dolar ceza kesildi. 

Emlakçılar Odası Başkanı Hacıoğlu'ndan ev sahibi kiracı kavgaları için flaş açıklama! Her şeyin suçlusu yüzde 25 sınırı!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu ev sahibi kiracı kavgaları ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. Hacıoğlu yaptığı açıklamada her şeyin suçlusunun yüzde 25 sınırı olduğunu söyledi.

Tıp doktorundan deprem profesörlerine ağır suçlama!

Deprem açıklamaları yurt genelinde süren sarsıntılar nedeniyle gündemde yer almaya devam ediyor. Peş peşe gelen yorumlar kimi zaman tepkilere neden olurken kimi zaman bu tepkiler suçlamalara dönüşüyor. İşte bu suçlamalardan biri de tıp doktorundan geldi....

370 kişinin öldüğü Emlak Bank Konutları'nın müteahhitlerine verilen ihalelere suç duyurusu!

Depremde 370 kişinin hayatını kaybettiği Emlak Bank Konutları'nı yapan Aslar İnşaat'ın iki ortağına verilmiş olan deprem konutları ve altyapı ihaleleri hakkında suç duyurusunda bulunuldu. İşte konu ile ilgili detaylar...

Donald Trump hakkında süren emlak dolandırıcılığı davasındaki konuşma yasağı askıya alındı!

ABD eski Başkanı Donald Trump hakkındaki "emlak sektöründe yıllarca çok sayıda kişi ve kurumu dolandırdığı" suçlamasıyla ilgili olarak New York'ta süren davada yargıç tarafından verilmiş olan "konuşma yasağı" askıya alındı.

Donald Trump’ın oğlu Donald Trump Jr, emlak dolandırıcılığı nedeniyle ikinci kez hakim karşısında!

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın büyük oğlu Donald Trump Jr, emlak dolandırıcılığı suçlamasına yönelik süren davanın duruşmasında ikinci defa hakim karşısına çıktı. Trump Jr, savunma tarafının ilk tanığı olarak ifade verdi. Trump Jr, verdiği ifadede suçlamaları reddetti.

ABD Eski Başkanı Trump'ın kızı Ivanka Trump, emlak dolandırıcılığı nedeniyle hakim karşısında!

Eski ABD Başkanı Donald Trump’ın kızı Ivanka Trump, babasının, "emlak sektöründe senelerce birçok kişi ve kurumu dolandırdıkları" suçlamasıyla ilgili New York'ta süren dava duruşması için mahkeme binasına geldi.

ABD eski Başkanı Donald Trump, emlak dolandırıcılığı davasında ifade verdi!

ABD Başkanı eski Başkanı Donald Trump, hakkında "emlak sektöründe yıllarca çok sayıda kişi ve kurumu dolandırdıkları" suçlamasıyla ilgili olarak New York'ta devam eden davanın duruşmasında ifade verdi.

ABD eski Başkanı Trump'ın oğlu Trump Jr. 'emlak dolandırıcılığı' davasında ifade verdi!

ABD eski Başkanı Donald Trump'ın büyük oğlu Donald Trump Jr. haklarındaki "emlak sektöründe yıllarca çok sayıda kişi ve kurumu dolandırdıkları" suçlamasıyla hakim karşısına çıktı.

Su Hafriyat İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Su Hafriyat İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün kartal'da Süleyman Uzunok tarafından kuruldu.

Türk emlak yatırımcıların gözü ABD'de!

Türk emlak yatırıcımları ABD emlak piyasasını radarına aldı.  Yatırımcıların özellikle Miami ve Baltimore'ye yoğun ilgisi bulunuyor. 

BDDK'dan Emlak Katılım'a alt yapı sağlama izni!

BDDK, Emlak Katılım Bankası'na bilgi sistemleri alt yapısı sağlama konusunda izin verdi. 

ABD emlakçı suçlama Haberi

ABD emlakçı suçlama

İki kadın, ABD’de ev almak isteyen kişilere danışmanlık hizmete veren gayrimenkul şirketinin sahibi eski patronlarıyla ilgili suç duyurusu yaptı. Hürriyet'te yer alan habere göre; kadınlardan birinin ifadesinde, eski patronunun, kendisi ile yaptığı motivasyon konuşması sonrası zorla öptüğünü anlattı. Diğer kadın ise savcılık ifadesinde, eski patronunu, kendisi ile beraber olması durumunda 5 bin TL vereceğiyle ilgili mesaj attığını iddia etti. Suçlanan şirket sahibi ise “Suçlamalar asılsız, cinsel tacizde bulunmadım” diye konuştu.

Z. D. (31) muhasebeci olarak çalıştığı T. Investment isimli gayrimenkul şirketinde 22 ay çalıştı. Yazılım uzmanı K. U. (31) ise savcılık ifadesinde firmada 4 ay kadar çalıştı. İki kadın çalışan da geçtiğimiz günlerde 2 hafta ara ile işten ayrıldı. Av. Mehmet Yıldırım’ın İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na yaptığı suç duyurusunda, şirketin sahibi...