30 / 07 / 2024

Afyonkarahisar deprem konutlarının tapuları ne zaman dağıtılacak

Afyonkarahisar deprem konutlarının tapuları ne zaman dağıtılacak

Afyonkarahisar Depremzedeleri Konut Yapı Kooperatifi Başkanı Sefa Değirmen, deprem konutları tapularını Mayıs ayı içerisinde yapılması planlanan genel kurul toplantısında dağıtacaklarını açıkladı.

Adıyaman'daki deprem konutlarının tamamı seneye teslim edilecek!

Adıyaman Valisi Osman Varol, şehirde yapımı devam eden deprem konutları ile köy evlerinin tamamını 2025 yılı içerisinde hak sahiplerine teslim edeceklerini kaydetti.

Bakan Özhaseki açıkladı! Deprem konutlarının tamamı teslim edilecek! 

Deprem konutlarının 76 binini teslim ettiklerini kaydeden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, yıl sonuna kadar 200 bin kadar konutun teslim edileceğini bildirdi. Özhaseki, gelecek senenin sonuna kadar da bütün hak sahiplerinin haklarını vermiş olacaklarını belirtti.

Deprem konutlarının tamamı 2025 Eylül'de teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, binlerce depremzedenin beklediği müjdeyi verdi ve deprem konutlarının tamamının teslim tarihini açıkladı. İşte o açıklama..

Deprem konutları sahiplerini buluyor! AFAD 30.723 deprem konutları kura sonuçları nasıl öğrenilir? 

AFAD, Türkiye genelinde meydana gelen afetler sonucunda mağdur olan vatandaşlar için önemli bir adım olan deprem konutlarını hak sahiplerine ulaştırmak için kura çekim çalışmalarını sürdürüyor. Şubat ayında yaklaşık olarak 46 bin konut sahiplerine teslim edilmişti.

TOKİ Diyarbakır deprem konutları kuraları bugün çekiliyor! AFAD Diyarbakır kura sonuçları 3+1 isim listesi 20 Şubat 2024

Diyarbakır deprem konutları kura çekilişi için nefesler tutuldu. Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen Diyarbakır'da hayata geçirilen konutların kura çekimi bugün yapılacak. İşte AFAD Diyarbakır kura sonuçları 3+1...

Deprem konutlarının kura çekilişi yarın başlıyor: 75 bin vatandaşa güvenli konutlar teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki, deprem bölgesindeki konut çalışmalarındaki son durumu paylaştı ve yarından başlayarak kura çekilişiyle beraber 75 bin vatandaşa oturabilecekleri o güvenli konutları teslim etmeye başlayacaklarının altını çizdi. 

Deprem konutlarının teslimi başlıyor! Bakan resmen tarihi verdi: Depremzedelere müjde!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem konutlarının teslimleri ile ilgili tarihi verdi. İşte Bakan Özhaseki'nin o açıklaması...

Malatyalılara TOKİ müjdesi: Deprem konutlarının bir kısmı bu ay sonunda teslim edilecek!

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, deprem konutları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Depremzedelerin konutlarının son durumlarını aktaran Ölmeztoprak, teslim tarihlerini de tek tek verdi. 

Deprem konutlarının teslimi için geri sayım başladı!

Hatay'da 33 noktada deprem konutlarının inşaat çalışmaları devam ederken konutların yıl sonunda 6 bin 979 evin hak sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

370 kişinin öldüğü Emlak Bank Konutları'nın müteahhitlerine verilen ihalelere suç duyurusu!

Depremde 370 kişinin hayatını kaybettiği Emlak Bank Konutları'nı yapan Aslar İnşaat'ın iki ortağına verilmiş olan deprem konutları ve altyapı ihaleleri hakkında suç duyurusunda bulunuldu. İşte konu ile ilgili detaylar...

Malatya Deprem Konutları'nın bir kısmı teslime hazır!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Malatya Deprem Konutları teslime hazır hale geldi.

Şanlıurfa'daki deprem konutları yeni yılda teslim edilecek!

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak yaptığı açıklamada Şanlıurfa'daki deprem konutlarının yeni yılda sahiplerine teslim edileceğini söyledi.

Osmaniye Valisi Yılmaz'dan deprem konutlarının inşaatının yavaş ilerlediği iddialarına ilişkin açıklama!

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in şehirdeki kalıcı deprem konutlarının inşaatının yavaş ilerlediği iddiaları ile ilgili açıklama yaptı. İşte Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz'ın o açıklamaları...

Afyonkarahisar deprem konutlarının tapuları ne zaman dağıtılacak Haberi

Afyonkarahisar deprem konutlarının tapuları ne zaman dağıtılacak

Afyonkarahisar Depremzedeleri Konut Yapı Kooperatifi Başkanı Sefa Değirmen, deprem konutları tapularını Mayıs ayı içerisinde yapılması planlanan genel kurul toplantısında dağıtacaklarını açıkladı. Değirmen, okul yapımı için Milli Eğitime devrettikleri arsaya yapılacak okulun müdürlükçe Karşıyaka Mahallesi'ne kaydırıldığını belirtti


OTURMA İZNİ İŞLEMLERİ SÜRÜYOR

Sınırlı Sorumlu Merkez Afyonkarahisar Depremzedeleri Konut Yapı Kooperatifi Başkanı Sefa Değirmen, İnaz sırtlarında yer alan 603 adet deprem konutları tapularını 2013 yılı içerisinde vereceklerini söylediğini hatırlattı. Sefa Değirmen, 2013'de kuraların çekildiğini, hak sahiplerinin konut yerlerinin belirlendiğini kaydetti. 2013 yılında inşaatlarda fiziki gerçekleşmenin yüzde 95 seviyesinde olduğunu söyleyen Değirmen; "İnşaatlarımızın 13 Ocak 2014 tarihinde geçici kabulü yapıldı. 

13 Ocak 2015 tarihinde ise kesin kabulü yapıldı. İnşaatlarımız tamamlandı. Şu anda 603 adet afet konutlarının tapuları kat irtifakı kurmak üzere tapuya verildi. Tapu Müdürlüğü'nde kat...