10 / 05 / 2024

ağrı dönüşüm projeleri

ağrı dönüşüm projeleri

Ağrı'daki yatırımlarla ilgili bilgi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Bugüne kadar sosyal konuttan kentsel dönüşüme, millet bahçelerinden altyapı ve üstyapı çalışmalarına kadar 19 yılda 20 milyar lirayı aşkın eseri Ağrılı kardeşlerimize armağan ettik" dedi.

Avcılar'a kentsel dönüşüm müjdesi: 5 yıl içerisinde tamamlanacak!

Yerel seçimler yaklaşırken adaylar da yeni projelerini peş peşe açıklıyor. AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu projeleri kapsamında kentsel dönüşüm projesi vererek, ilçede dönüşüm çalışmalarının 5 yıl içerisinde tamamlanacağını söyledi.

Akiş GYO'dan Londra ve Beykoz'a kentsel dönüşüm projesi!

Akiş GYO'nun Londra ve Beykoz olacak şekilde tipik iki kentsel dönüşüm projesi bulunuyor. Akiş GYO Genel Müdürü Levent Çanakçılı, projeler ve sektör ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

İstanbul'da kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılmalı!

Lazolini Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mimar Nurettin Sağırkaya yaptığı açıklamada Mega kent İstanbul'daki kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılması gerektiğini söyledi.

Belediyeler kentsel dönüşüm projeleri için yönetmelik bekliyor

Kentsel dönüşüm projeleri yönetmeliğe takıldı. Kentsel dönüşüm için yasanın 9 Kasım’da çıkmasına rağmen yönetmeliğin henüz açıklanmadığını kaydeden sektör temsilcileri, “Belediyeler, yönetmelik olmadan kanunu yorumlayamıyor. Sadece Kadıköy’de yaklaşık 400 proje var” denildi.

2024'te kentsel dönüşüm projeleri konut geliştiricilerinin gözdesi olacak!

Büyükşehirlerde sağlam ve güvenli konut ihtiyacının giderek artması, kentsel dönüşümü Türkiye’nin 2024’deki olmazsa olmazı haline getirdi. Bu kapsamda kentsel dönüşüm projeleri konut geliştiricilerinin yeni gözdesi haline gelecek.

Ümraniye'nin yeni kentsel dönüşüm projeleri açıklandı: Karabekir'e 61.350, Dudullu'ya 22.650 bağımsız birim yapılacak!

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye'nin planlanan kentsel dönüşüm projelerini tek tek açıkladı. Peki yeni projeler hangi mahallelerde olacak? İşte detaylar...

Aydın’a kentsel dönüşüm müjdesi! Projenin maliyeti 50 milyon TL!

Aydın’ın Nazilli ilçesinde kentsel dönüşüm ile ilgili çalışmalarda sona yaklaşıldı. Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, konuya ilişkin açıklamalarda bulunarak ilk kazmanın Karaçay bölgesine atılacağını söyledi.

İzmir Aliağa’da kentsel dönüşüm devam edecek!

Aliağa Belediyesi’nin yerinde kentsel dönüşüm projeleri kapsamında yeniden inşa edilen “Sarı Konutlar” Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 60 konut sahiplerine teslim edildi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul başta olmak üzere deprem riski yüksek yerlerdeki kentsel dönüşümü hızlandırıyoruz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziosmanpaşa Meydanı'nda Kentsel Dönüşüm Projeleri Anahtar Teslim ve Temel Atma Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o açıklamaları...

Başak Kentsel Dönüşüm Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Başak Kentsel Dönüşüm Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi Baycılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Taşkan tarafından kuruldu.

Dönüşüm Projeleri Özel Hesabı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022!

Dönüşüm Projeleri Özel Hesabı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31888 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte o yönetmelik...

İzmir Kemalpaşa'da kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde hayata geçecek kentsel dönüşüm projeleri için ilk toplantı gerçekleştirildi. 

Kayseri Oruçreis'te kentsel dönüşüm için uzlaşma görüşmeleri başlıyor!

Kayseri Oruçreis'te hayata geçecek olan kentsel dönüşüm projeleri için 18 Ekim'de uzlaşma görüşmeleri başlayacak.

ağrı dönüşüm projeleri Haberi

ağrı dönüşüm projeleri

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ağrı Hayvancılık Bölgesi Ahırlar Projesi'nin temel atma töreninde önemli açıklamalar yaptı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, her zaman laf değil iş ürettiklerini kaydeden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum, "Hiçbir zaman entrikaların içinde yer almadık. 19 yıldır olduğu gibi Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, onun ortaya koyduğu vizyon çerçevesinde hep milletle beraber olduk. Bizi aradığınızda, biz enkaz alanlarında vatandaşlarımızın yanındaydık. Bizi aradığınızda, Ağrı'nın ve Van'ın yollarındaydık. Hep 'vatandaşımız için Türkiye'miz ve evlatlarımızın geleceği için ne yapabiliriz' derdinde olduk." şeklinde konuştu.

- "Ağrı'ya 19 yılda 20 milyar lirayı aşkın yüzlerce eser kazandırdık"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde tüm kentlerin kalkınmasını sağlayacak çevre dostu projeleri hayata geçirdiklerini kaydeden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum,...