26 / 07 / 2024

istanbula bu sene çok mu kar yağacak

istanbula bu sene çok mu kar yağacak

Meteoroloji Mühendisleri Odası 2. Başkanı Ahmet Köse, benzeri fırtına ve yağışların önceki yıllarda Zonguldak, Samsun gibi illerde etkili olduğunu, bu sene İstanbul’a denk geldiğini vurguladı...

Bu yıl çalışmaya başlayanlar dikkat! 2024’te işe girenler kaç yaşında emekli olacak?

Bu sene yüz binlerce genç ilk defa çalışmaya başlayacak. Peki bu yıl işe girenler kaç yaşında emekli olacak?

Bakan Özhaseki açıkladı! Bu sene sonuna kadar 200 bin konutun teslimi yapılacak...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerde evlerini kaybeden vatandaşlara yönelik açıklama yaptı. Bakan Özhaseki, "Bu yıl sonuna kadar 200 bin konutumuzun vatandaşlarımıza teslimini gerçekleştireceğiz" diye konuştu.

Altın yatırımcılarına işte tam bu kadar kazandıracak! Dev bankadan son dakika tahmini geldi, hemen bakın!

Dev ABD'li yatırım bankası Goldman Sachs, faiz oranlarında indirimlerin bu sene emtia fiyatlarına yarar sağlayacağını öngörerek, ham madde fiyatlarının yüzde 15 yükseleceğini kaydetti. Peki altın yatırımcılarına ne kadar kazandıracak? İşte peş peşe gelen o tahminler...

Asgari ücrete bu sene ara zam olacak mı? Son dakika açıklaması geldi: Bütçeler buna göre hazırlandı!

Merkez Bankası'nın "sıkılaşma" adımları hakkında konuşan İTO Başkanı Avdagiç, asgari ücrette ara zam konusunu da değerlendirdi ve tüm iş dünyasının bütçelerini buna göre yaptığının altını çizdi. Peki asgari ücrete bu sene ara zam olacak mı? İşte o açıklama..

Doların 70 TL olacağını söyleyen Selçuk Geçer'den ters köşe! Bu senaryo gerçek olursa felaket kapıda

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların bu sene içinde yükselerek 70 TL' olacağını söylemişti. Ardından yaptığı açıklama ise yatırımcıları adeta ters köşe yaptı. 

Bu yıl ticari gayrimenkullerde patlama bekleniyor!

Londra merkezli emlak danışmanlığı şirketi Knight Frank LLP tarafından yayınlanan 2024 Küresel Ticari Gayrimenkul Yatırımları Raporu'na göre bu sene küresel ticari gayrimenkullerde patlama bekleniyor.

Bakan Uraloğlu müjdeyi verdi: Samsun-Sarp demir yolu projesine bu yıl başlıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Samsun’dan Sarp’a giden ve Trabzon’un da içinde bulunduğu demir yolu proje çalışmalarının bu sene başlayacağının müjdesini verdi. 

Bakan Özhaseki açıkladı! KÖYDES için bu yıl 6,9 milyar lira ödenek ayrıldı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Köylerin Altyapısının Desteklenmesi (KÖYDES) Projesi için bu sene 6,9 milyar lira ödenek ayırdıklarını kaydetti.

Peker Holding, faaliyetlerini Peker Yatırım Holding'te toplayacak: Bu sene yeni halka arz geliyor!

Peker Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peker, SPK ile gerekli görüşmeleri yaptıklarına; gayrimenkul, turizm, maden, sigorta, teknoloji ve havacılık alanlarındaki faaliyetlerini Peker Yatırım Holding AŞ çatısı altında toplayıp, bu yıl için yeni bir halka arz rotası çizdiklerine dikkat çekti. 

Bu yıl da ev almak kolay olmayacak! Konuta erişim sorunu nasıl çözülür?

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, bu sene de ev almanın kolay olmayacağına dikkat çekerek, konuta erişim sorunu için yapılabilecekleri tek tek sıraladı. İşte detaylar...

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası açıkladı! Bu sene Türkiye'ye yapılan yatırımlar 2,5 milyar Euro'yu aşacak!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Başkanı Odile Renaud-Basso, Türkiye'de bu yılki yatırımlarının 2,5 milyar Euro'yu aşacağını belirtti.

Projelere bu yıl dış kaynaktan 7,5 milyar dolarlık finansman!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek yaptığı son dakika açıklamasında bu sene proje finansmanı amacıyla 7,5 milyar dolar dış kaynak sağladıklarını söyledi. İşte konu ile ilgili detaylar...

MEB’den son dakika kararı: Bu sene anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise için kaldırıldı

13-17 Kasım 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek öğrenciler ve öğretmenler için hafta sonunu kapsayan 9 günlük bir tatile sadece bir hafta kaldı. Ancak bu uzun tatil dönemi öncesinde MEB, önemli bir kararı açıkladı. Bu karar özellikle de öğretmenleri ilgilendiriyor. İşte detaylar...

istanbula bu sene çok mu kar yağacak Haberi

istanbula bu sene çok mu kar yağacak

İstanbul’da önceki gün etkili olan kuvvetli fırtınada, 85 ağaç devrildi,28 çatı uçtu, 3 inşaatın iskelesi çöktü, bir inşaat vinci devrildi.


Meteoroloji Mühendisleri Odası 2. Başkanı Ahmet Köse, benzeri fırtına ve yağışların önceki yıllarda Zonguldak, Samsun gibi illerde etkili olduğunu, bu sene İstanbul’a denk geldiğini dile getirerek şu bilgileri verdi:


“Bu sene İstanbul’a daha fazla kar gelebilir. Bir de Doğu Anadolu ile İran, Irak bölgelerinin, bu seneyi çetin kış koşulları altında geçireceğini tahmin ediyoruz. Doğu Anadolu Bölgesi’nde daha çok çetin geçecek. Onun dışındaki bölgelerde ise uzun yıllar mevsim normallerinde olacak”...