28 / 07 / 2024

kombiyi kapatıp açmak tasarruf sağlarmı

kombiyi kapatıp açmak tasarruf sağlarmı

Isıtma ve soğutma ürünleri sektörünün önde gelen şirketlerinden Ferroli, kış aylarında kombiyi kapatmak yerine düşük seviyelerde kullanmanın daha tasarruflu olacağını belirtti. Ayrıca şirket ideal ısı ayarının 80 ile 55 derece olduğunu söyledi...

İhtiyaç nedeniyle tahliye davası açmak isteyen ev sahipleri dikkat!

Ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan anlaşmazlıklar son günlerde sık sık gündeme gelirken, Avukat Esat Özel'den de İhtiyaç nedeniyle tahliye davası açmak isteyenler için bir paylaşım geldi. İşte Esat Özel'in o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

Amsterdam’da yeni otel açmak yasaklandı! Nedeni şaşırttı!

Holllanda'nın başkenti Amsterdam’da yeni otel açmak yasaklandı. Belediye Meclisi, “Dengeli Turizm Yönetmeliği” uyarınca, tüm şehri oteller için “yasak bölge” ilan etti.

Koza Altın Trabzon Araklı'da yeni maden ocağı açmak için start verdi!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Trabzon Araklı'da yeni bakır madeni açmak için start verdi. 

Koza Altın, Eskişehir'de yeni altın ve gümüş madeni açmak için düğmeye bastı!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmayı sürdüren Koza Altın İşletmeleri yeni altın ve gümüş madeni açmak için düğmeye bastı.

Koza Altın düğmeye bastı! 20 günde üçüncü altın ocağını açmak için başvurdu! 

Borsa İstanbul'da işlem gören Koza Altın İşletmeleri A.Ş. (KOZAL) cevher madeni sayısını artırıyor. Son olarak Erzurum ve Gümüşhane'de maden ocağı açmak için ÇED başvurusu yapan şirket, Nevşehir için harekete geçti.

Çin, emlak krizini aşmak için sektöre desteğini artıracak!

Çin Merkez Bankası ve Ulusal Mali Düzenleme İdaresi tarafından yapılan ortak açıklamada ekonomik toparlanmanın önündeki en büyük engellerden biri şeklinde değerlendirilen emlak krizini aşmak için sektöre destek politikalarının genişletileceği kaydedildi.

S&P açıkladı! Sterlin yerin dibinde şimdi de resesyon!

Uluslararası derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P), İngiltere ekonomisinin bu yılın dördüncü çeyreğinde teknik bir resesyona girebileceğini açıkladı.

Emlak ofisi açmak için gerekli belgeler 2022! Emlak ofisi nasıl açılır?

Emlak ofisi açmak isteyenler yeni bir ofis açmak için nelerin gerekli olduğunu araştırıyorlar. Emlak ofisi açabilmek için bazı koşulların sağlanıyor olması gerekiyor. Peki, emlak ofisi nasıl açılır? Emlak ofisi açmak için gerekli belgeler nelerdir? İşte tüm detaylar...

Restoran açmak için evini satan Asuman Dabak dolandırıldı!

Tavuk restoranı açmak için Cihangir'deki evini satmak isteyen Asuman Dabak 2.5 milyon lira değerinde dolandırıldığını söyledi. 

Fransa'da Müslümanların açmak istediği okullara inşaat engeli!

Fransa'da Müslümanların açmak istediği okullar, "ayrılıkçılık" ve yabancı ülkelerle bağlantılı olmakla" suçlanırken dünyada 539 Fransız okulu mevcut. 

Neşe Erberk’in anaokulu açmak için sahte rapor hazırlattığı ortaya çıktı!

Neşe Erberk’in Beşiktaş’ta konut alanında olan anaokulunu açmak için sahte teknik rapor hazırlattığı belirtildi.

Yelken Kalıp'a Avrasya Pencere Fuarı’ndan yoğun ilgi!

Yelken Kalıp A.Ş. katılım gösterdiği Avrasya Pencere Fuarı’nda yoğun ilgi gördü. Firma, 4 binden fazla ürün çeşidini müşterileriyle buluşturdu.

Mersin'de tarla açmak için dinamit patlatan şüpheli yakalandı!

Mersin'de tarla açmak için dinamit kullanmak isterken yakalanan şüpheli gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen zanlı çıkarıldığı hakimlik tarafından tutuklandı. 

kombiyi kapatıp açmak tasarruf sağlarmı Haberi

kombiyi kapatıp açmak tasarruf sağlarmı


Ferroli, kombi kullanımı ile ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:


“Enerji ürünlerini bilinçli kullanarak faturalarda tasarruf mümkün. Kombiler bağımsız ısınma konforu sunar. Bu nedenle de kombi kullanıcısı dilediği müddet dilediği kadar ısınabilir. Merkezi ısınma sistemleri ise 3-4 daireden fazla olan konutlarda yakıt ekonomisi adına kombilerden daha iyidir. Ancak kombide bağımsız ısınma konforu merkezi sistemlerde yakalanamamaktadır. 


Tasarruf adına yapılacak eylemler bellidir. Bir defa binanın dış hacminin soğumaması için geceleri en düşük seviyede ortamı ısıtmak yeterlidir. Kombinizi geceleri düşük bir derecede çalıştırmazsanız kullanım saatlerinde kombiyi çalıştırdığımızda bina blokunun ısınması oldukça zaman alır ve enerji tüketimi büyük oranda artar. Bundan dolayı da kombiyi kapatmadan düşük seviyelerde kullanmak daha sağlıklıdır. Kombilerin 24 saat açık tutulmasında bir sakınca yoktur. Kombi sürekli açık tutulduğu...