06 / 05 / 2024

mhp rize milletvekili adayı Cem Kazmaz

mhp rize milletvekili adayı Cem Kazmaz

İnşaat Yüksek Mühendisi Osman Cem Kazmaz, MHP Rize Milletvekili Adayı oldu. Peki, Cem Kazmaz kimdir? Cem Kazmaz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Osman Cem Kazmaz..

O kentteki yapıların yüzde 70'i acil dönüştürülmeli: Deprem için çok kritik bir şehir!

Tokat'ta geçtiğimiz günlerde yaşanan depremler halkı paniğe sürükledi ve evlerde hasar meydana geldi. MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, Tokat'ın fay hatları için kritik bir noktada olduğunu belirtti ve acil olarak kentsel dönüşümü işaret etti. İşte Bulut'un o açıklaması...

Milletvekili Tahsin Ocaklı açıkladı: Emekliler TOKİ borçlarını ödeyemiyor! 

CHP Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı, Meclis'te Güneysu’da yapılan TOKİ projelerine girip, sözleşme yapıp ev alan emeklilerin taksitlere yetişemediğini söyledi. İşte ayrıntılar...

Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, kiracılar için ucuz konut çağrısında bulundu!

2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi görüşmeleri devam ediyor. Görüşmelerde söz alan MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, deprem bölgesindeki kiracı vatandaşlara ucuz konut yapılıp teslim edilmesi gerektiğini belirtti.

'Adalet Bakanlığı personeline TOKİ'den ev verilsin' talebi: Milletvekili Meclis'te açıkladı!

MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Adalet Bakanlığı bünyesinde çalışan personellerin taleplerini ve beklentilerini Meclis'te sıraladı. Bunların arasında TOKİ ile anlaşma yapılması da yer aldı. İşte ayrıntılar...

Kentsel dönüşüm kapsamında yapımı tamamlanan 404 ofis ve 215 dükkan sahiplerini buluyor!

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı, kentsel dönüşüm çerçevesinde inşa edilen 404 ofis ve 215 dükkanın, 5 Kasım Pazar günü hak sahiplerine teslim edileceğini ifade etti.

MHP'li Lütfi Kaşıkçı'dan Antakya için yeni bir imar planı talebi!

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında Antakya için yeni bir imar planı hazırlanmasını talep etti. MHP'li Lütfi Kaşıkçı'nın konu ile ilgili o açıklamaları...

Mert Boysanoğlu ve Abdulkadir Kart yeni şirket kurdu!

MESA Holding CEO'su ve Yönetim Kurulu Üyesi, MESA Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu ve AK Parti eski Rize milletvekili Abdulkadir Kart Beşiktaş'ta yeni şirket kurdu. Mesa Asl Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi bugün 50 bin lira sermaye bedeli ile kuruldu. 

Asgari ücrete temmuzda zam geliyor! MHP’li Saffet Sancaklı açıkladı!

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, partisinin istişare toplantısında milyonları heyecanlandıracak açıklamayı yaptı. Sancaklı, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştüğünü ifade ederek asgari ücrete temmuz ayında zam geleceğini duyurdu.

Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nın akıbeti TBMM'de!

Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nın akıbeti meclis gündemine taşındı. MHP İstanbul Milletvekili Memet Bülent Karataş, konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

İzmir Aliağa'daki hazine arazilerinde yer alan izinsiz yapılar mecliste!

MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, İzmir'in Aliağa ilçesine bağlı Kültür Mahallesi'nde hazineye ait bazı arazilerin üzerindeki izinsiz yapılara ilişkin soru önergesi verdi. 

Rize Şehir Hastanesi'nin akıbeti TBMM'de!

CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Rize Şehir Hastanesi'nin akıbetini meclis gündemine taşıdı. 

İzmir Büyükşehir Belediye binasının akıbeti TBMM'de!

MHP İzmir Milletvekili Hasan Kalyoncu, İzmir Büyükşehir Belediye Binasının depreme dayanıklılığına ilişkin soru önergesi verdi. 

CHP Milletvekili Ahmet Kaya'dan demiryolu yatırımı eleştirisi!

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya yaptığı açıklamada, TCDD Genel Müdürü Ali İhsan Uygun’a Trabzon, Rize, Artvin, Giresun, Gümüşhane ve Ordu illerinde demiryolu olmadığını söyleyerek, bazı eleştiriler yaptı.

mhp rize milletvekili adayı Cem Kazmaz Haberi

mhp rize milletvekili adayı Cem Kazmaz

Osman Cem Kazmaz kimdir?

1961 doğumlu olan O. Cem Kazmaz, İlk, orta ve lise öğrenimini TED Ankara Koleji bünyesinde 1978 mezunu olarak tamamladıktan sonra Almanya Hannover Teknik Üniversitesi'nden İnşaat Yüksek Mühendisi olarak 1986 yılında mezun olmuş, müteakiben Braunschweig Teknik Üniversitesi'nde İşletme Master'ı yapmıştır. 


Askerlik Hizmetini tamamladıktan sonra çeşitli NATO Projelerinde Müşavir Mühendis olarak çalışmış olup, 1989 yılından beri kurucu ortağı olduğu şirkette yönetici olarak faaliyet göstermektedir. Ayrıca kendisi Mart/2001 tarihinde yapılan Genel Kurulda TED Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilmiş ve Mart/2002 Tarihinde de TED Yönetim Kurulunca TED Ankara Koleji Vakfı Yönetim Kurulu üyeliğine atanmıştır. 


Halen bu görevi de yürütmekte olan Kazmaz evli ve bir çocuk babasıdır.


Eğitim:

TED Ankara Koleji (İlkokul, Ortaokul ve Lise)

Hannover Teknik Üniversitesi-İnşaat Fakültesi Çelik İnşaatları ve Kıyı Yapıları Alanında Master Derecesi

Braunschweig...