02 / 05 / 2024

radar istasyonları

radar istasyonları

Resmi Gazete tarihi 28 Temmuz 2013 Pazar olan ve 28721 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından alınan 47 No'lu Tabiat Varlıklarını Koruma Komisyonu İlke Kararı haberimizde...

Türkiye gayrimenkul piyasası yeniden yabancıların radarında!

Gayrimenkul'ün devleri MIPIM’de bir araya geldi. Yaptığı açıklamada ülkemizde gayrimenkul piyasasının yeniden yabancıların radarına girdiğini dile getiren GYODER Başkanı Neşecan Çekici açıklamasında yabancıların fırsatları takip ettiğini söyledi.

Gayrimenkul fırsatçıları Bakanlığın radarında! Haksız fiyat artışları yapanlar, yanlış beyanda bulunanlar dikkat! 

RADAR Sistemi ile gayrimenkul fırsatçılarıyla da mücadele ediliyor. Gayrimenkuldeki fırsatçılar, haksız fiyat artışları yapanlar, yanlış beyanda bulunanlar tek tek tespit edildi. İşte ayrıntılar... 

Helmann radarına kentsel dönüşüm projelerini aldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Helmann, konut, ticari gayrimenkul ve arsa üretiminde yakalamış olduğu başarılardan sonra kentsel dönüşüm projelerini radarına aldı.

Güney Florida'daki cazip lokasyonlar Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi!

Amerika'nın en büyük lüks gayrimenkul uzmanları arasında yer alan Related Group, Güney Florida'daki cazip lokasyonların Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdiğini kaydetti.

Akaryakıt istasyonlarında son dakika değişikliği! Akaryakıt alan araçlara takılacak! Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Akaryakıt istasyonlarına, akaryakıt alan araçların bilgisini aktaran taşıt tanıma okuyucu sistemini, 2024 yılının sonuna kadar en az bir pompalarına taktırma zorunluluğu geldi. İşte ayrıntılar...

Banka komisyonları fırladı! Akaryakıt istasyonlarında IBAN dönemi başladı!

Bin liralık akaryakıtta banka komisyonu 30 liraya çıktı. Akaryakıt istasyonları bu yüzden kredi kartı yerine IBAN’a para gönderme işlemine başvuruyor. İşte detaylar...

bp Türkiye istasyonları kadınların el emeği ürünleriyle renkleniyor!

bp Türkiye ile Kadın Emeğini Destekleme Vakfı (KEDV) tarafından gerçekleştirilen iş birliği çerçevesinde kadınların el emeği ürünleri bp istasyonlarında satılmaya başlandı.

Elektrikli araçlara talep artınca şarj istasyonlarının sayısı da katlandı!

Küresel iklim krizi ve fahiş benzin fiyatları nedeniyle elektrikli araçlara olan talep her geçen gün artıyor. Elektrikli araçlara artan taleple birlikte elektrikli araç şarj istasyonlarının sayısı da Türkiye genelinde 4 bine dayandı.

Son dakika! Elektrikli araç şarj istasyonlarına iş yeri ruhsatı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, müstakil elektrikli araç şarj istasyonları için iş yeri açma ve çalışma ruhsatı, diğer iş yerleri ve toplu yapılarda kurulacak olan istasyonlar için faaliyet izin belgesi düzenlenmesine ilişkin yönetmelik, Resmi Gazete'de yayımlandı ve yürürlüğe girdi.

ASELSAN ile TUSAŞ'dan Radar ve Elektronik Harp Sözleşmesi imzalandı! Proje Hava SOJ ile alakalı olacak!

ASELSAN-TUSAŞ ortaklığı ile Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı arasında bir iş anlaşması gerçekleşti. Anlaşmanın içeriği Radar ve Elektronik Harp Sistemleri tedariki, aviyonik yazılım geliştirilmesi ve entegrasyonuna yönelik olarak tasarlandı.

Elektrikli araç şarj istasyonlarında lisans sayısı 124'e çıktı!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz yaptığı açıklamada Elektrikli araç şarj istasyonlarında lisans sayısı 124'e ulaştığını söyoedi.

İSPARK katlı otoparklara elektrik şarj istasyonları kurmaya başladı

AB ülkelerinde 2035 yılından sonra dizel ve benzinli otomobil satışları yasaklanacak. Artık yollar elektrikli araçlara kalacak. İSPARK da şimdiden tedbir alarak şarj istasyonları için düğmeye bastı.

Akaryakıt istasyonlarında bağlantı noktaları çöktü! Deprem sonrası EPGİS'ten açıklama geldi!

Kahramanmaraş merkezli ve 10 ilde hissedilen şiddetli depremler sonrasında Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) tarafından açıklama geldi. Afet bölgesindeki akaryakıt istasyonlarında bağlantı noktaları çöktü…

radar istasyonları Haberi

radar istasyonları

Tabiat Varlıklarını Koruma Komisyonu İlke Kararı!

21 Mayıs 2013 tarihinde Ankara'da yapılan toplantı sırasında alınan kararlara göre, doğal sit alanlarında zaruret arz eden yerlerde artık devletin güvenlik ve emniyeti için inşa yapılabiliyor.


28 Temmuz 2013 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan söz konusu Tabiat Varlıklarını Koruma Komisyonu İlke Kararı aşağıda bulunuyor.



"İLKE KARARI


Çevre ve Şehircilik Bakanlığından:


Toplantı No. ve Tarihi :   17-21/05/2013                                                                        

Toplantı Yeri :  ANKARA


Karar No. ve Tarihi :   47-21/05/2013                                  ...