10 / 05 / 2024

Faiz kararı sonrasında euro ne kadar oldu? Son dakika euro kuru 

Faiz kararı sonrasında euro ne kadar oldu? Son dakika euro kuru 

Piyasaların merakla beklediği Avrupa Merkez Bankası faiz kararını duyurdu. Eylül’de 75 baz puanlık faiz artışı yapan ECB, bugünkü toplantıda da 75 baz puanlık faiz artışı yaptı. Peki karar sonrasında euro ne kadar oldu? Son dakika euro kuru...



FED FAİZ KARARI BEKLİYOR

Piyasaların yönünü belirleyecek olan diğer asıl önemli karar 1-2 kasım tarihlerinde belli olacak. ABD Merkez Bankası'nın da 1-2 Kasım'da yeni faiz artırımına gitmesi bekleniyor.

Para piyasalarındaki fiyatlamalarda gelecek hafta yapılacak toplantıda Fed'in 75 baz puan faiz artırmasına kesin gözüyle bakılıyor. Aralık toplantısında 50 baz puan faiz artırımı yapılacağına yönelik beklentiler güçlenmeye devam ediyor. Fed'in aralık ayında yüzde 55 ihtimalle 50 baz puan, yüzde 39 ihtimalle 75 baz puan faiz artırması bekleniyor.

Son dakika... Avrupa Merkez Bankası faiz kararını açıkladı!

Avrupa Merkez Bankası kararını veriyor! Küresel piyasalarda tedirginlik!

Bir köşede euro bekletenler beklediğiniz gün geldi! Euro için kader günü! Bakın euro böyle olacak

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön