20 / 07 / 2024

beyzbol kartları

beyzbol kartları

ABD’de dedesinin evine taşınan adam çatı katında 5 milyon dolar değerinde beyzbolcu kartları buldu

Kredi kartlarında yeni dönem 1 Temmuz'dan itibaren başlıyor! Kredi kartı olanlar dikkat! Ödeme yapmadan bakın!

Milyonlarca kredi ve banka kartı sahiplerini yakından ilgilendiren yeni gelişme yaşandı. Kredi kartlarında yeni dönem 1 Temmuz itibariyle başlıyor. İşte ayrıntılar...

Kredi kartlarına bayram sonrası yeni düzenleme! Kart limitleri düşüyor…

​​​​​​​Ekonomik sıkılaştırma programı kapsamında kredi kartlarına getirilen düzenlemelere bir yenisi eklendi. Bankalara gönderilen talimatla, kart limiti gerekenden yüksek olanların limitlerinin indirilmesi istendi. Uygulamanın bayramdan sonra başlayacağı belirtildi.

BKM verileri korkuttu! Vatandaş sırtını kredi kartlarına yansıdı! Kartlı ödemeler yüzde 122 arttı!

Bankalararası Kart Merkezi (BKM) verilerine göre,  kredi kartları, banka kartları ve ön ödemeli kartlar ile 2023 yılında yapılan toplam ödeme tutarı bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 122 arttı.

Kredi kartlarına sınırlama getirildi, taksit sayısı düştü

Bankalar kredi kartlarında yeni düzenlemeleri açıkladı. Alınan kararlar doğrultusunda nakit avans çekimleri ve taksit sayıları üzerinde sınırlamaya gidildi.

Kredi kartlarına yeni tedbirler gelebilir!

Amerikalı banka Goldman Sachs, TCMB’nin politika faizi kararının ardından Türkiye ile ilgili hazırladığı raporu paylaştı. Goldman Sachs, gevşemenin 2024’ün üçüncü çeyrekte başlayabileceği tahminini yinelerken, kredi kartları harcamalarına yönelik tedbir beklediklerini açıkladı.

Kredi kartları alarm veriyor: Vatandaşın borcu 1 trilyon 250 milyar TL'ye dayandı!

Yüksek enflasyon sebebiyle alım gücü giderek düşen vatandaşlar çareyi kredi kartlarına yüklenmekte buldu. Açıklanan rakamlara göre kredi kartı borçları 1 trilyon 250 milyar TL'ye dayandı. 

ATO'dan, ticari kredi kartları için 'taksit sayısı artsın' talebi geldi!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, ticari kredi kartlarında uygulanacak olan taksit sayısının artırılmasının üretime ve ticarete olumlu yansıyacağını açıkladı. 

Çanlar kredi kartları için çalıyor: Borçlar 1.2 trilyon liraya ulaştı!

Bireysel kredi kartı borçları 1.2 trilyon TL'ye ulaştı. Tüketimin enflasyonla mücadeledeki zorlayıcı etkisi sebebiyle ekonomi yönetiminin de kredi kartlarında frene basması bekleniyor.

Ücretsiz ve indirimli toplu taşıma kartları için yeni değişiklik...

Ücretsiz ve indirimli seyahat kartları için Resmi Gazete’de 2 yeni değişiklik yürürlüğe girdiği açıklandı. Buna göre yönetmelikte yer alan yürütme yetkisi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na verildi. İşte haberin ayrıntıları...

Şirket kredi kartlarında limitler güncellensin, uzun vadeli taksitli kredi verilsin!

İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç, "Yakın zamana kadar finansmana ulaşım problemi vardı. Şu anda finansmana ulaşımdan ziyade finansmanın maliyeti daha önemli. Şirket kredi kartlarına mutlaka düzenleme yapılmalı” dedi.

Kredi kartlarına gelecek 4 kısıtlama belli oldu! Bakan Şimşek sinyali vermişti: Hangi adımlar atılacak? 

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kredi kartları için yeni bir düzenleme yapılacağının sinyalini vermişti. Kredi kartlarına gelecek 4 kısıtlama belli oldu. İşte detaylar...

Kredi kartlarıyla ilgili alınacak önlemler belli oldu! Detaylar peş peşe açıklandı! İşte atılacak adımlar...

2024-2026 senelerini kapsayan OVP’de ilk sinyalleri verilen kredi kartı harcamaları ile kredilere sınırlama, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tarafından açıklandı. Bakan Şimşek’in açıklamalarından anlaşılan hem kredi kartlarında hem de kredilerde yeni sınırlayıcı düzenlemeler gelecek.

Kredilere ve kredi kartlarına kısıtlama geliyor! Bakan resmen duyurdu: Yüksek kredi hacmiyle enflasyon kontrol edilemez!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, katıldığı canlı yayında gündem ile ilgili konuştu ve kredi ve kredi kartlarına düzenleme geleceğini belirtti. İşte ayrıntılar..

beyzbol kartları Haberi

beyzbol kartları

ABD’li Karl Kissner, taşındığı evin çatı katında milyonlarca dolar değerinde beyzbol kartları buldu. Çatı katındaki bir oyuncak kutusunun altında poşetlere sarılmış vaziyette bulunan kartların 1910’lardan kaldığı açıklandı. Günümüzde üretilen sporcu kartlarından daha küçük boyutlarda olan kartların nadir oldukları kaydedildi. Kissner, kartların 1940 yılında hayatını kaybeden Carl Hench’e ait olduğunu söyledi. Uzmanlar, çok iyi durumda olan kartların en az 5 milyon dolar değerinde olduğunu açıkladı. Kartlarda Ty Cobb, Cy Young ve Honus Wagner gibi isimlerin fotoğraf ve bilgilerinin yer aldığı...