27 / 09 / 2024

çanakkale deprem bilançosu

çanakkale deprem bilançosu

Başbakanlık Afet ve Acil Durum AFAD Başkanı Mehmet Halis Bilden, Çanakkale'de meydana gelen depremlere ilişkin, "Vatandaşlarımız kesinlikle bizden bilgi almadıkları sürece hasarlı, az hasarlı evlerine asla girmesinler." dedi.

Alarko GYO yılın ilk yarısında 94 milyon TL  satış hasılatı elde etti!

Alarko GYO'nun 2024 yılının ilk yarısındaki faaliyet raporunda yer alan bilgilere göre; satış ve kira hasılatı rakamları açıklandı. İşte şirketin 2024 yılının ilk altı aya ait bilançosu...

Deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan son dakika Çanakkale uyarısı! Deprem olacak! 

Deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan Çanakkale depremiyle ilgili son dakika uyarısı geldi. Ercan ''depremler olacaktır'' diyerek sağlam yapılaşmanın önemini vurguladı.

Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki uyardı! Marmara'da hangi şehirler tehlike altında...

Türkiye'nin fay hatlarında yaşanan hareketlilik son günlerde artarak devam ediyor. Marmara Denizi'nde önce Tekirdağ açıklarında 4.1 büyüklüğünde ardından Çanakkale'de 4.7 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti.

Prof. Dr. Naci Görür: Şimdilik en yakın deprem Marmara içinde olacak!

Çanakkale Ezine'de sün saat 17.39'da 4.7 büyüklüğünde bir deprem yaşandı. İstanbul ve çevre kentlerden de hissedilen depremle ilgili açıklama yapan Prof. Dr. Naci Görür şimdilik en yakın depremin Marmara içinde olacağını söyledi.

Çanakkale'de 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi! 

Çanakkale'nin Ezine’ye bağlı Bahçeli Köyü’nde 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldiği açıklandı. Saat 17:39'da gerçekleşen depremin derinliği 10.23 kilometre olarak ölçüldü.

Çanakkale'de 4,4 büyüklüğünde deprem oldu!

Ege Denizi'nde Çanakkale açıklarında 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldiği açıklandı. AFAD, depremin Ege Denizi, Gökçeada açıklarında meydana geldiğini duyurdu.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan 4 il için yeni uyarı: 7.3 büyüklüğünde deprem olabilir!

Yaptığı açıklamada Kuzey Anadolu Fayı'nın güney koluna dikkat çeken Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan Yalova, Bursa, Balıkesir, Çanakkale gibi başlıca şehirlere dikkat çekerek, 7.3 büyüklüğünde deprem olabileceğini söyledi.

Torunlar GYO, 2023'te 451 milyon TL'lik satış hasılatı elde etti!

Torunlar GYO'nun 2023 yılına ait yıllık faaliyet raporunda yer alan bilgilere göre; satış ve kira hasılatı rakamları açıklandı. İşte şirketin 2023 yılına ait bilançosu...

Uzmanlardan Marmara'daki 4 il için deprem uyarısı: O fay hattı incelenmeli, yapı stoku zemine göre yenilenmeli!

Yaklaşık 6 milyon kişinin yaşadığı Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova için deprem uzmanları önemli uyarılarda bulundu. İşte Güney Marmara'yı bekleyen deprem riski...

Uzmanlar İstanbul, Balıkesir, Bursa'da da hissedilen 4.9'luk depremi değerlendirdi: 7 ve üzeri deprem üretebilir...

Dün akşam Çanakkale'deki 4.9 büyüklüğündeki deprem İstanbul, Balıkesir, Bursa'dan da hissedildi. Akıllara Marmara depremi geldi. Peki deprem uzmanları neler söyledi? İşte o açıklamalar...

Son dakika! Çanakkale'de 4.9 şiddetinde deprem meydana geldi! Deprem İstanbul'da da hissedildi!

Çanakkale'nin Yenice İlçesinde saat 21.38'de 4,9 büyüklüğünde bir deprem oldu. Deprem İstanbul'dan da hissedildi ve vatandaşlar arasında da korkuya neden oldu.

Prof. Tolga Bekler'den deprem gerçeği! 'En büyük tehlikemiz' dedi ve açıkladı!

Prof. Tolga Bekler,  dün Çanakkale'de meydana gelen depremle ilgili değerlendirme yaparak ''en büyük tehlikemiz'' diyerek deprem gerçeğinden bahsetti. 

Çanakkale depremi sonrası uzmanlardan flaş açıklama geldi: Ana şok niteliğinde!

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Mühendislik Fakültesi Dekanı ve ÇOMÜ Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Tolga Bekler ve ÇOMÜ Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Süha Özden Çanakkale'de meydana gelen deprem ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı.

çanakkale deprem bilançosu Haberi

çanakkale deprem bilançosu

Çanakale'nin Ayvacık ilçesine bağlı Yukarı köyüne gelen Bilden, burada incelemelerde bulundu. Bilden, Mobil Koordinasyon Merkezi'nde Çanakkale Valisi Orhan Tavlı ve Kızılay Başkanı Kerem Kınık'tan bilgi aldı.


Daha sonra depremzedelerin kalacağı çadırlarda incelemelerde bulunan Bilden, gazetecilere yaptığı açıklamada, depremin ilk saatlerinden itibaren ekiplerin bölgede olduğunu kaydetti. Çevre illerden de gelen arama kurtarma ekiplerinin ilçede bulunduğunu aktaran Bilden, “İhtiyaç kadar çadır geldi gelmeye devam ediyor. Yine ihtiyaç kadar konteynerler geliyor. Duş konteyneri ve tuvalet konteynerleri gelecek. Koordinasyon tırımızı burada konuşlandırdık. Arkadaşlarımız buradan yönetecekler. Vatandaşlarımız kesinlikle bizden bilgi almadıkları sürece hasarlı, az hasarlı evlerine asla girmesinler. Sayın Valim ilçe merkezinde 500 kişinin çok rahat kalacakları yataklı yerler hazırladı. Vatandaşlarımızı istediklerinde ilçe merkezine götürebiliriz, araçlarımız hazır bekliyor.” diye konuştu.


Çadırların kurulduğunu ve her imkanın sağlandığını...