15 / 05 / 2024

Günnur Yavuz emlak danışmanı mı

Günnur Yavuz emlak danışmanı mı

Manken, dizi oyuncusu ve emlak danışmanı Günnur Yavuz, podyumdan emlak sektörüne yöneldi. Peki Günnur Yavuz kimdir? Günnur Yavuz hangi okuldan mezun oldu? Günnur Yavuz nereli? İşte Günnur Yavuz'un biyografisi...

Alman emlak piyasasında kriz tam gaz!

Alman ticari gayrimenkul fiyatları 2024 yılının ilk çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 0,8 gerilerken, yıllık bazda da yüzde 9,6 gerileme gösterdi. Uzmanlar konu ile ilgili olarak açıklamada bu resmi verilere göre Alman emlak piyasasında krizin devam ettiğini belirtti.

Milli Emlak'tan KDV ve peşinat olmaksızın 2500 TL teminatla arsa!

Milli Emlak tarafından gerçekleştirilen arsa satışlarından rakamlar vatandaşların yüzlerini güldürüyor. Buna göre, Milli Emlak'tan KDV ve peşinat ödemeden arsa sahibi olunabilir. Bu imlan ilk defa arsa alacaklara tam bir yatırım fırsatı sunmakta.

Küresel bankaları şimdi de 'emlak krizi' korkusu sardı!

Küresel bankaları bankacılık krizinden bir sene sonra şimdi de yeni bir korku sardı. Paylaşılan bilgilere göre dünyanın çeşitli bölgelerindeki bankalar, son günlerde ticari emlak sektöründeki kredilerde kayıpların arttığını kaydetti.

Bir emlak devi daha iflasın eşiğine geldi! Alacaklılar sırada!

Çin'de son zamanlarda sık sık gündeme gelen emlak sektöründeki sorunlar devam ediyor. Evergrande'den önce, Zhongzhi Enterprise Group gibi bir başka büyük emlak devi de adeta iflasın eşiğine geldi.

Milletvekilinden flaş açıklama: Kesilen cezalar emlak sektöründe fiyatları düşürdü! 

AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan, sık sık gündeme gelen emlak fiyatları ile ilgili konuştu. İşte Erkan'ın o açıklaması...

İnşaat maliyetleri, gayrimenkul fiyatları ve düşen talep emlak sektörünü önemli ölçüde etkiledi!

Türkiye'de emlak sektörünün seyri merakla takip ediliyor. Gayrimenkul piyasasının en önemli oyuncularından MasterTürk Grubu Başkanı Gökhan Taş emlak sektörüne ilişkin merak edilen soruları yanıtladı.

Ticaret Bakanı Yardımcısı Gürcan’dan emlak sektörüne ilişkin çok konuşulacak açıklama!

Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, Kayseri’de katıldığı bir toplantıda emlak sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Gürcan, emlak piyasasını kontrol etmeye çalıştıklarını söyledi.

Siz de emlak vergisinden muaf olabilirsiniz! İşte emlak vergisi muafiyeti şartları 2023!

Siz de son dönemlerde sık sık gündeme gelen emlak vergisinden muaf olabilirsiniz. Peki pek çok kişinin gündeminde yer alan emekli emlak vergisi muafiyeti şartları nelerdir?  İşte pek çok kişiyi ilgilendiren emekli emlak vergisi muafiyeti şartları 2023...

Balıkesir Gönen'de 32 bin TL'den başlayan fiyatlarla 18 gayrimenkul satılıyor! Arsa ve arazi alacaklar dikkat! 

Balıkesir Gönen Milli Emlak Şefliği, Balıkesir ili, Gönen ilçesinde yer alan 3 arsa ile 15 araziyi yüzde 20 indirim ve 24 ay taksit fırsatıyla satıyor. Peki Gönen'deki arsa ve arazilerin büyüklükleri ne kadar? Satış fiyatları kaç TL? 

Milli Emlak'tan büyük fırsat! O ilde 7 bin 500 TL'ye konut imarlı arsa satacak! 

Yeni bir arsa ya da arazi yatırımı yapmak isteyenler Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün ihale ilanları ile ilgili araştırmalar yapıyor. Verilen bilgiye göre, Milli Emlak şimdi de 7 bin 500 TL'ye arazi satacak.

Milli Emlak o ilde 25 bin TL'ye arazi satacak! Bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Yeni bir arsa ya da arazi almak isteyenler Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün ihale ilanlarını merak ediyor ve araştırılıyor. Paylaşılan detaylara göre, Milli Emlak şimdi de 25 bin TL'ye arazi satacak.

Çin’den krizdeki emlak sektörünü destekleme sinyali geldi!

Çin Komünist Partisi politbürosu son dönemlerde sık sık gündeme gelen emlak sektörü başta olmak üzere ekonomide toparlanma sözü verdi. Söz konusu bu karar piyasalar tarafından coşku ile karşılandı.

Gül Evim Emlak İnşaat Gıda Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Gül Evim Emlak İnşaat Gıda Turizm Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Kılıç tarafından kuruldu.

Günnur Yavuz emlak danışmanı mı Haberi

Günnur Yavuz emlak danışmanı mı

Günnur Yavuz kimdir?


Günnur Yavuz, 1985'te Zonguldak'ta dünyaya geldi. 20 yıl yaşadığı Antalya'da Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik ve Cam Tasarımı Bölümü'nden mezun oldu. 


Üniversiteden sonra iş hayatı sebebi ile İstanbul'a yerleşti.3 yıl televizyon sektöründe oyuncu olarak çalıştı. 


Emlak danışmanlığı yapan manken - oyuncu Günnur Yavuz için müzik dinlemek, fotoğraf çekmek, seyahat etmek, balık tutmak ve su altı dalışı ayrıca bir...