18 / 05 / 2024

Mevlüt Kaya açıklama

Mevlüt Kaya açıklama

Ege Maden İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mevlüt Kaya, "İnşaat sektöründeki durgunluğa rağmen 2014 yılında Çin'in yaptığı 1,7 milyar dolar blok mermer ithalatının yüzde 50'sini Türkiye tek başına gerçekleştirdi" dedi.

Prof. Dr. Naci Görür'den Cumhuriyet'in 100. yıla özel açıklama: Deprem dirençli kentler oluşturmayı başaralım!

Prof. Dr. Naci Görür'den Cumhuriyet'in 100. yılına özel açıklama geldi. Görür, Cumhuriyetin 100. yılını kutlayarak, Cumhuriyet'ten çok şey beklediklerini en önemlisinin de ''Deprem dirençli Türkiye'' olduğunu açıkladı.

Son Dakika: Et ve Süt Kurumu'ndan kırmızı et fiyatları hakkında şok açıklama! Ete zam mı geliyor?

Et ve Süt Kurumu'ndan (ESK) kırmızı et piyasalarındaki manipülatif fiyat artışları hakkında dikkat çeken açıklama geldi. İşte ESK tarafından yapılan açıklama...

Altında fırtınalar koparken İslam Memiş'ten yatırımcıları ters köşe yapacak açıklama! Görenlerin ağzı açık kaldı!

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde de yükselmeye devam ediyor. Yatırımcılar tarafından güvenli liman olarak görülen altına talep artarken fiyatlar tavan yaptı. Yatırımcılar altın fiyatlarının ne olacağını araştırırken İslam Memiş'ten yatırımcıları ters köşe yapacak açıklama geldi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan ocak zammıyla ilgili yeni açıklama: İşçi ve emeklimizi enflasyona ezdirmeyeceğiz!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifi Basın Bilgilendirme Toplantısı'nda son dakika açıklamalarda bulundu. Yılmaz, ocak zammıyla ilgili yeni açıklama yaptı.

Dolar 30 TL'yi aşacak mı? Kimse bu seviyeyi beklemiyordu! Uzmanlardan peş peşe açıklama geldi!

Yıl başından bu yana yükselişte olan dolar kuru 27 lira bandında işlem görüyor. Yatırımcılar dolar yükselecek mi? Dolar 30 lirayı aşar mı?'' gibi soruların yanıtlarını araştırırken uzmanlardan peş peşe açıklama geldi. 

Erken emekli olmak isteyen esnafa korkutan açıklama: O işi yapanlar erken emekli olamayacak!

14 Mayıs Seçimleri öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan esnafa erken emeklilik müjdesi vermişti. Vatandaşlar ise 'Küçük esnaf nasıl emekli olacak?' sorusunu araştırırken Sosyal Güvenlik Başuzmanı İsa Karakaş'tan korkutan açıklama geldi.

Fitch Ratings’tan Türkiye ekonomisine ilişkin olumlu açıklama!

Fitch Ratings, Türkiye ekonomisine ilişkin bir açıklama yaptı ve Türkiye'nin not görünümünü yükseltti. Bu kritik değerlendirmenin ardından bir de açıklama geldi.

Kuveyt Türk’ten emekliler hakkında flaş açıklama

Kuveyt Türk’ten emekli vatandaşlara yönelik önemli bir açıklama geldi. Banka emekli promosyon miktarlarını açıkladı.

Dolar yorumları ile tanınan Selçuk Geçer'den kafa karıştıran açıklama: Dikkat sırat köprüsü ya düştün ya geçtin...

Dolar ve OVP hakkında kritik değerlendirmeler gelmeye devam ediyor. Bu yorumlardan birisi de Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den geldi. Geçer, yaptığı açıklamayla görenlerin kafasını karıştırdı...

Dünya banka devinden Türkiye hakkında flaş uyarı. Dikkat çeken açıklama geldi

Dünya banka devinden Türkiye ekonomisi hakkında flaş bir açıklama geldi. Ekonomi ile ilgilenen herkesin açıklamayı dikkatli okuması gerekiyor.

"Dolar 3 TL'ye düşecek" denildi, ortalık karıştı! Dolar 3 TL mi olacak, uzman isimden flaş açıklama

Dolar fiyatlarının ne olacağı vatandaşlar tarafından merak edilmeye devam ediliyor. Doların 3 TL'ye düşeceğine yönelik söylentilerin ardından uzman biri isimden konu hakkında açıklama geldi.

Böyle kredi Türkiye tarihinde görülmedi! İş Bankası'ndan flaş açıklama

İş Bankası'ndan kredi arayan vatandaşlara yönelik flaş bir açıklama geldi. Böyle kredi Türkiye tarihinde bile görülmedi. Kredinin detayları meraklandırdı.

Dolar Neden Düşüyor? Hakan Kara'dan Şaşırtıcı Açıklama! Türkiye Ekonomisinin Gündemindeki Dolar Düşüşü...

Ekonomik krizin ve enflasyonist baskının Türkiye ekonomisini olumsuz etkilediği bir dönemde, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) eski başekonomisti Hakan Kara, doların düşüşüne ilişkin önemli bir açıklama yaptı. Kara, doların neden düştüğüne dair dikkat çeken bir paylaşım gerçekleştirdi.

Mevlüt Kaya açıklama Haberi

Mevlüt Kaya açıklama

Ege Maden İhracatçıları Birliği'nden yapılan yazılı açıklamada, Türk doğaltaş sektörünün Çin'deki dünyanın en büyük doğaltaş fuarı Xiamen Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı'na 139 firma ile katıldığı belirtildi.

Türkiye'nin fuara uluslararası boyutta en büyük katılım gösteren ülke olduğu bildirildi.

Ege Maden İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mevlüt Kaya, fuardaki ilk günkü ziyaretçi sayısından ve ilgiden memnun olduklarını, beklentilerinin üzerinde alıcı talepleriyle karşılaştıklarını kaydetti.

Xiamen'de geçen yılların aksine blok mermer yerine işlenmiş doğaltaş ürünlerine talep olduğunu belirten Kaya, şöyle konuştu:

"Xiamen Fuarı'na sadece Çinli alıcılar gelmiyor, dünyanın dört bir tarafından doğaltaş alıcıları bu fuarda buluşuyor. Bu yılki fuarda işlenmiş ürün talebi çok fazla. Çin'de inşaat sektöründeki durgunluğun, mevcut konutların eritilmesiyle birlikte biteceğini ve önümüzdeki yıldan itibaren tekrar hareketlenme başlayacağını düşünüyoruz. Bu süreçte Çin'deki doğaltaş stokları da...